Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σοφία Σακοράφα: διάβημα-αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον του ξεπουλήματος του Ελληνικού

11-10-2016




















Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το ξεπούλημα του Ελληνικού είναι έγκλημα, το οποίο δεν επιτρέπεται να ολοκληρωθεί

Σοφία Σακοράφα: Το Ελληνικό αποτελεί το απαύγασμα της διαπλοκής και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Σοφία Σακοράφα κατέθεσαν σήμερα αυτοτελή αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το κακούργημα που συντελείται σε σχέση με το Ελληνικό.
«Όπως είχαμε δεσμευθεί», είπε η Ζωή Κωνταντοπούλου, «η πρωτοβουλία μας για ίδρυση ενός ανεξάρτητου και αυτόνομου νομικού φορέα για την διεκδίκηση Δικαιοσύνης, η «Δικαιοσύνη Για Όλους», ενόσω βρίσκεται υπό σύσταση, δεν αδρανεί, αλλά ήδη απευθύνεται στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να μην μείνει αδιερεύνητο και ατιμώρητο αυτό το διαρκές έγκλημα».

Εξερχόμενες της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Σοφία Σακοράφα δήλωσαν:

Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Καταθέσαμε με την Σοφία Σακοράφα μία αυτοτελή αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικά με το κακούργημα που συντελείται στο Ελληνικό.

Το ξεπούλημα του Ελληνικού είναι έγκλημα, το οποίο δεν επιτρέπεται να ολοκληρωθεί. Κυρίως δεν επιτρέπεται να ολοκληρωθεί την στιγμή που ενώπιον της Δικαιοσύνης, εδώ και αρκετά χρόνια, εκκρεμεί ανοιχτή ποινική δικογραφία, στην οποία έχουν καταγραφεί και οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεπουλιέται αυτή η έκταση – «φιλέτο» και οι σκανδαλώδεις διαδικασίες διακριτικής μεταχείρισης των λεγόμενων “επενδυτών”, του λεγόμενου “επενδυτή”. Το Δημόσιο Συμφέρον δεν είναι στην διακριτική προαίρεση και ευχέρεια των εξουσιών. Το Δημόσιο Συμφέρον εναπόκειται και στην ευσυνειδησία των πολιτών, αλλά και στην καίρια παρέμβαση εκείνων που υπηρετούν τη λαϊκή εντολή. Σήμερα, όπως είχαμε δεσμευθεί, η πρωτοβουλία μας για ίδρυση ενός ανεξάρτητου και αυτόνομου νομικού φορέα για την διεκδίκηση Δικαιοσύνης, η «Δικαιοσύνη Για Όλους», ενόσω βρίσκεται υπό σύσταση, δεν αδρανεί, αλλά ήδη απευθύνεται στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να μην μείνει αδιερεύνητο και ατιμώρητο αυτό το διαρκές έγκλημα.»


Διαβάστε περισσότερα εδώ:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια