ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Προσωρινή τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της εμποροπανήγυρης

26-10-2016

















Λιβαδειά, 26-10-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ετήσια εμποροπανήγυρη στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2016 στον καθορισμένο χώρο που βρίσκεται πλησίον του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των εμπόρων που θα συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη, παρακαλούμε όλους τους δημότες για την τήρηση των ακόλουθων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για όσο διάστημα θα λειτουργεί η εμποροπανήγυρη:

1. Μονοδρόμηση της ανωνύμου οδού που διέρχεται από την είσοδο του χώρου της Εμποροπανήγυρης και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση των οδών που βρίσκεται το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς προς την οδό Διστόμου με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά (από ΚΤΕΛ προς 9ο Δημ. Σχολείο Λιβαδειάς ) και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης.

 2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στο τμήμα της οδού που οριοθετείται στη συνέχεια της οδού Χαιρωνείας (εκτός σχεδίου πόλεως) από τη συμβολή της με την οδό Ρούμελης έως την συμβολή της με το ΚΤΕΛ και την ανώνυμη αγροτική, ο οποία παραμένει διπλής κατεύθυνσης.

3. Απαγόρευση εισόδου οχημάτων από την περιφερειακή οδό (παλαιά Εθνική οδός 48) προς την οδό Διστόμου . 

4. Μονοδρόμηση του τμήματος από το 9ο Δημοτικό Σχολείο έως την περιφερειακή οδό με κατεύθυνση από νότο προς βορρά (έξοδος από εμποροπανήγυρη προς περιφερειακό).

 5. Μονοδρόμηση του τμήματος της οδού, συνέχεια της οδού Διστόμου (εκτός σχεδίου) που οριοθετείται από το 9ο Δημοτικό Σχολείο και μέχρι την συμβολή του με την οδό Ρούμελης με κατεύθυνση από βορρά προς νότο (από το 9ο Δημ. Σχολείο προς την οδό Ρούμελης).

6. Μονοδρόμηση της οδού Ρούμελης από τη συμβολή της με την οδό Διστόμου και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαιρωνείας με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά. Στο εν λόγω τμήμα της οδού Ρούμελης επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση μόνο των οχημάτων των εμπόρων που συμμετέχουν στην Εμποροπανήγυρη Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για την όποια πιθανή όχληση μπορεί να δημιουργηθεί.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια