ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ- Ενημερωτική ημερίδα,«Δάνεια - Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις».

27-10-2016



Ενημερωτική ημερίδα,

«Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις».

Μία άκρως ενδιαφέρουσα, όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Η ημερίδα έχει θέμα « Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» και θα πραγματοποιηθεί στην Λιβαδειά, την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:15, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ.Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά).

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: 

1.Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών

2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.

3. «Κόκκινα» Δάνεια

4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες

5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια

6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη

7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος

8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου, που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο, με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας- προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι ο κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και η κα Δημούση Αναστασία, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.

Η Κ.Ε.Ε.Ε και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου. Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την 31/10/2016, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link): http://vpnegotiations.gr/vp/ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα Δημούση Αναστασία. Ευάγγελος Φουντάς Διοικητικός Προϊστάμενος Επιμελητηρίου Βοιωτίας

 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια