«Ψάχνοντας την Ντόρι» και «Doctor Strange» στον Κινηματογράφο Θήβας

9-11-2016















Θήβα 09/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε, ότι από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο της Θήβας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα προβληθούν οι κινηματογραφικές ταινίες «Ψάχνοντας την Ντόρι» και «Doctor Strange».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:
ΠΕΜΠΤΗ 17/11/2016 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2016
Ψάχνοντας την Ντόρι
Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν
Διάρκεια: 97΄
Είδος ταινίας: Animation - Μεταγλωττισμένο
«Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Νέμο στο σπίτι του είναι η σειρά της ξεχασιάρας Ντόρι να ηγηθεί μιας νέας αναζήτησης. Η συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα ξεκινά μια επικίνδυνη εκστρατεία για να βρει την οικογένειά της στην άλλη άκρη του ωκεανού».























ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 6.30 μ.μ.
Doctor Strange
Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον Ηθοποιοί: Ρέιτσελ Μακάνταμς, Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Μαντς Μίκελσεν, Σκοτ Άντκινς
Διάρκεια: 115 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
«Η ζωή του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού Στίβεν Στρέιντζ αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα τού στερεί τη χρήση των χεριών του. Όταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Kamar-Taj. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Στρέιντζ-εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος»

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9.15 μ.μ.
Από τη ΔΗ.Κ.Ε. του Δήμου Θηβαίων


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια