Ποια στερεότυπα εκνευρίζουν τις γυναίκες;

26-12-2016

















Όλες οι γυναίκες έχουν ακούσει κάποια από τα παρακάτω στερεότυπα που τις εκνευρίζουν: Πρώτο στη λίστα είναι ότι όλα όσα κάνουν οι γυναίκες τα κάνουν για να προσελκύσουν τους άνδρες. Κάποιος ρώτησε μια γυναίκα αν φοράει γυαλιά για να δείχνει πιο σοφιστικέ. “Όχι, τα φοράω επειδή είμαι στραβή”, απάντησε εκείνη.

Άλλα εκνευριστικά στερεότυπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Independent, είναι ότι οι γυναίκες κλαίνε για να πετύχουν αυτό που θέλουν, ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα των ανδρών και ότι δεν τους αρέσει το σεξ όσο αρέσει στους άνδρες. Πολλοί άνδρες θεωρούν ότι οι γυναίκες σταματούν να κάνουν σεξ από τότε που παντρεύονται.

Οι άνδρες έχουν επίσης την εσφαλμένη εντύπωση ότι όλες οι γυναίκες μισούν η μία την άλλη, ότι δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ των γυναικών επειδή υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, όπως και ότι δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.


Οι άνδρες, ιδίως αν κι εκείνοι εκνευρίζονται αν οι γυναίκες θεωρούν ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι το σεξ ή ότι όλοι οι άνδρες είναι άπιστοι, ίσως θα πρέπει να ξανακεφθούν όλα αυτά τα στερεότυπα.

Πηγή:www.stogiatro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=43409:poia-stereotypa-eknevrizoun-tis-gynaikes&catid=25:sex-euzwia&Itemid=138

Σχόλια