Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ: Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !!!

17-12-2016





















14/12/16

Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ: Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ

Η προχθεσινή ανακοίνωση της Οικονομικής Αστυνομίας ότι εντόπισε σε Αθήνα και Επαρχία χώρους όπου παρασκευάζονται αναβολικά κατάσχεσε, δε, υπερσύγχρονο εξοπλισμό τους και εκατοντάδες κιλά έτοιμα αναβολικά,προσθέτοντας ότι πρόκειται για σπείρα που είχε δημιουργήσει ολόκληρο σύστημα διακίνησης και αποστολής των αναβολικών σε Ελλάδα και Εξωτερικό δείχνει πόσο οργανωμένα δρουν όχι μόνο αυτοί αλλά και άλλες παρόμοιες σπείρες, όπως επανειλημμένα η εταιρεία μας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ έχει καταγγείλει σε ¨Ημερίδες¨ που διοργανώνουμε.
Σημαίνουν όλα αυτά πόσο σωστή και αναγκαία είναι η πλατειά ενημέρωση που κάνουμε για τους πολίτες και τη Νεολαία μας, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, με ειδικούς επιστήμονες και άλλα στελέχη της ελληνικής κοινωνίας που αγαπούν και ενδιαφέρονται για την προστασία της υγείας, ακόμη και της ζωής των νέων παιδιών. Ο αγώνας μας αυτός, που βρίσκει ανταπόκριση σε Πρυτανικές Αρχές, Περιφερειάρχες, Δημάρχους, την Ελληνική και Διεθνή και Ολυμπιακή Ακαδημία, Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλους φορείς – έχει δε τη στήριξη του Αρχιεπισκόπου μας κυρίου Ιερωνύμου, του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Βουλής κυρίου Νικολάου Βούτση, κυβερνητικών στελεχών και πολιτικών κομμάτων – θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια δυναμική.
















Ήδη έχουμε προγραμματίσει ¨Ημερίδα¨ για τις 20 Ιανουαρίου 2017 στα Ιωάννινα, υπό την Αιγίδα του εκεί Πανεπιστημίου με θέμα ¨Το ντόπινγκ καταστρέφει αξίες του πολιτισμού μας¨.

Υ.Γ. Σε μία από τις τελευταίες ¨Ημερίδες¨ μας, που διοργανώσαμε στο ΟΑΚΑ, προτείναμε στον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή – ο οποίος μας είχε κάνει την τιμή να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό – ότι θα μπορούσε να μεριμνήσει για την ίδρυση ¨Ομάδας Δίωξης Αναβολικών¨, με επικεφαλής Εφέτη Δικαστή και τη συμμετοχή αθλητιάτρων και ειδικευμένων αστυνομικών οι οποίοι – όπως στην Ισπανία – θα έχει τη δυνατότητα, με εφόδους σε παρασκευαστήρια αναβολικών, ιατρεία, φαρμακεία ακόμη και σε σπίτια, να εξαρθρώνει τέτοιες σπείρες. Ο κ. Κοντονής δήλωσε ότι συμφωνεί με την πρόταση αυτή και ότι θα φρόντιζε να καταθέσει σχετική τροπολογία σε νομοσχέδιο, στη Βουλή. Η εταιρεία μας, μάλιστα, του έστειλε κείμενο σχετικής τροπολογίας, με την απαραίτητη αιτιολογική έκθεση, προκειμένου να τον διευκολύνει. Όμως, η αναβάθμιση του κ. Κοντονή ως Υπουργού Δικαιοσύνης φαίνεται ότι εμπόδισε την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Διαφθοράς, θα προωθήσει στη Βουλή την προαναφερόμενη τροπολογία.

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία μας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, παίρνοντας σοβαρά υπόψη της και την πρόσφατη αποκάλυψη ότι στην Ελλάδα λειτουργούν σπείρες παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης αναβολικών, τα οποία εγκυμονούν κινδύνους για τη Νεολαία μας, δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό τον ωραίο αλλά δύσκολο αγώνα.
Δημήτρης Σοβατζής


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια