Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εγώ λέω «ΌΧΙ»

13-12-2016
















Μία μικρή περίληψη των όσων είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου απόψε στην εκπομπή παρεμβάσεις στο blue sky και στον Ακή Παυλόπουλο!

Κάποιοι πρόδωσαν την χώρα και το λαό για να εξασφαλίσουν μία θέση στην εξουσία!
Έχουμε μία κυβέρνηση που δεν διεκδικεί σε κανένα επίπεδο, όταν φτάσεις να μην μπορείς να αντικρίσεις τους συμπολίτες σου έχεις ακυρωθεί.

Κάποιοι θέλουν να θυσιάσουν του πληθυσμό της Ελλάδας!

Το μνημόνιο δεν είναι στιγμιαίο έγκλημα, είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι ήταν αποφασισμένοι να συμπράξουν με τους δανειστές με όποιο τίμημα!

Θα πρέπει επιτέλους στη χώρα αυτή να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Υπάρχει μια εντολή 62% του ελληνικού λαού που είπαν ΟΧΙ στον εκβιασμό. Το μνημόνιο είναι έγκλημα κατά του πολιτεύματος και του ελληνικού λαού.

Ο κόσμος στις πιο δύσκολες συνθήκες σήκωσε το ανάστημά του με τις τράπεζες κλειστές!
Ας μην υποτιμάμε λοιπόν τον κόσμο! Εμεις κάνουμε την δημοσκόπηση της πραγματικής επαφής με τους πολίτες στο δρόμο, είμαστε κυριαρχικό κίνημα και για τις ανάγκες των εκλογών!

Αυτό που πρέπει να επιδιωχθεί είναι μια συμμαχία σε επίπεδο λαού και κοινωνιών!

Υπήρξε επίθεση στη χώρα και τον λαό της σε επίπεδο εχθροπραξίας. Δέχεσαι να ζήσεις δούλος υπό την απειλή ότι εγώ θα επιδιώξω τον αφανισμό σου;
Εγώ λέω όχι!

Για τους δανειστές είπε ότι δεν είναι εταίροι αυτοί που μας επιτίθενται αλλά μιλάμε για εχθρούς και απέναντι στους εχθρούς αμύνεσαι!


Πηγή:sioualtec.blogspot.gr/2016/12/blog-post_64.html

Σχόλια