Συναυλία στήριξης του Μ. Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

30-12-2016



























«Ομάδα Επικοινωνίας του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού»

Δελτίο Τύπου
Η δράση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, είναι γνωστή, αρκετά χρόνια τώρα, στο ευρύ κοινό. Με σύνθημα “κανένας μόνος του στην κρίση” το Μ.Κ.Ι.Ε. με πράξεις και έργα διεκδικεί το ανθρώπινο δικαίωμα που έχουν όλοι οι άνθρωποι στην υγεία. Το Μ.Κ.Ι.Ε. αποτελεί μια αλληλέγγυα, πλήρως εθελοντική, δομή που προσφέρει πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους πολίτες.

Όπως και την περσινή χρονιά, έτσι και φέτος, τραγουδάμε για το Μ.Κ.Ι.Ε. και υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο, στην πιο in μουσική σκηνή των Νοτίων Προαστίων, στο LeveL 69, Σολωμού 69 Μοσχάτο, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων, σας περιμένουμε, με το πιο γιορτινό σας πρόσωπο, για μια αξέχαστη βραδιά, με πολύ μουσική, από τους:

Music Virus (Μουσικό σχολείο Αλίμου)
40 Something
Μόνο Γυμνό
Pelekys

Περικλής Λορίδας
ενώ την συναυλία θα ανοίξουνε τα “παιδιά” της κυρίας Ειρήνης Αμαξοπούλου από το μουσικό εργαστήρι “Μουσικές Περιπλανήσεις” του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και φίλων Α.με.Α “η ανοιχτή αγκαλιά”

Η είσοδος είναι δωρεάν, προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να φέρει, φάρμακα, βρεφικά γάλατα, γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες κ.α. (περισσότερες πληροφορίες για της ανάγκες του Μ.Κ.Ι.Ε. μπορείτε να βρείτε εδώ : http://www.mkiellinikou.org )
Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό, ενώ στην είσοδο του καταστήματος θα υπάρχουν εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού για να παραλάβουν τα φάρμακα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα μαζευτούν!
Περιμένουμε την συμμετοχή όλων σας!
μετά τιμής: Περικλής Λορίδας, μουσικός.



Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια