Επίκαιρες ανακοινώσεις από το Δήμο Λεβαδεών

30-12-2016
















Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι δεν υπάρχουν αποκλεισμένα χωριά στον Καλλικρατικό Δήμο λόγω της χιονόπτωσης και ότι η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ωστόσο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους είτε πεζή ή οδικώς και να τις περιορίσουν στις πλέον αναγκαίες.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην πόλη μας από σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι η αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Λεβαδέων στην οδό Δωδεκανήσου θα παραμένει ανοικτή από 08:00 – 20:00 μέχρι και την ύφεση των ακραίων καιρικών φαινομένων, εφόσον κάποιοι δημότες έχουν ανάγκη. Σε αυτή την περίπτωση οι δημότες παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 6973793757.

Αναβολή εκδήλωσης – Αλλαγή ημερομηνίας

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση των εγκαινίων της Βιβλιοθήκης και της έκθεσης “Μουσείου Δασκάλου” από τον δάσκαλο Νικόλαο Γ. Γκώνια στο Κοινοτικό Κατάστημα Κυριακίου που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν αναβάλλεται για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00.\


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια