Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πούλησε το αμαρτωλό τηλεφωνικό κέντρο της Siemens για... φραγκοδίφραγκα;

28-12-2016

















Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο, παρουσιάζει η δήλωση «πόθεν έσχες» του αρχηγού της ΝΔ, το έτος 2014 (φορολογικό έτος 2013) αφού, όπως προκύπτει απ’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης πούλησε αντί 5.500 ευρώ, τηλεφωνικό κέντρο.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει μείνει στην ιστορία για το περιβόητο τηλεφωνικό κέντρο της Siemens που ήθελε να του κάνει δώρο ο Μιχάλης Χριστοφοροάκος, αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο εξοπλισμός που τελικά πούλησε.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποκαλυφθεί πριν από σχεδόν μια δεκαετία, ο ισχυρός άνδρας της Siemens στην Ελλάδα ήθελε να δωρίσει τηλεφωνικό κέντρο στον Κυριάκο Μητσοάκη, πράγμα το οποίο δεν έγινε επειδή η γερμανική εταιρία αρνήθηκε.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα του Μητσοτάκη την εποχή εκείνη, ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να πληρώσει το τηλεφωνικό κέντρο, αντί περίπου 40.000 ευρώ όπως έγραφε τότε η «Καθημερινή».



Πηγή:www.periodista.gr/parapolitika/article/32746/o-kuriakos-mitsotakis-poulise-to-amartolo-tilefoniko-kentro-tis-siemens-gia-fragkodifragka

Σχόλια