ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ '' ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ '' ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ 20-1-17 )


9/1/17






















Υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα 20/1/17 ¨Ημερίδα¨ με θέμα:
¨ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΞΙΕΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ¨ 

Πρώτος εισηγητής ο Πρόεδρος της Διεθνούς και Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος
Ομιλήτρια, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Νικολάου Βούτσης, η βουλευτής Ιωαννίνων κυρία Μερόπη Τζούφη

Θα προηγηθούν χαιρετισμοί από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κύριο Μάξιμο, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γιώργο Καψάλη, την Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου κα Αγγελική Φωτεινού και την Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ καΠολυξένη Αργειτάκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ,
'' ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ''

Με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ και πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γιώργο Κατσιμπάρδη, θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα – στην Αίθουσα Πολιτιστικού Πολυχώρου ¨Δημήτριος Χατζής¨, Παλαιά Σφαγεία – και ώρα 10:30 π.μ. ¨Ημερίδα¨ με θέμα ¨Το ντόπινγκ καταστρέφει αξίες του πολιτισμού μας¨.
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ¨Ημερίδας¨, που τελείται υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εστιάζεται στο γεγονός ότι θα μιλήσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κύριος Μάξιμος, επίλεκτα στελέχη των Πανεπιστημίων Ιωαννίνων και Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι Διευθυντές της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, όπως επίσης και έμπειροι παράγοντες της Αθλητικής Οικογένειας, οι οποίοι αναφέρονται στο Πρόγραμμα που επισυνάπτεται, μαζί με την Πρόσκληση και την Αφίσα της ¨Ημερίδας¨.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια