Κωνσταντοπούλου: Λύπη και θυμός γιατί εξαπατήθηκα μαζί με όλους εσάς


26-1-2017


Σε δήλωσή της για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ


















Λύπη και θυμό «γιατί εξαπατήθηκα μαζί με όλους εσάς», εκφράζει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δήλωσή της για τα δύο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Στην δήλωσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

«Πριν δύο χρόνια πήρα μια εντολή. Τη δική σας εντολή. Πριν δύο χρόνια ξημέρωσε για τους περισσότερους Έλληνες η Ελπίδα για Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη. Η ελπίδα για το τέλος του φόβου, της αδικίας, της διαφθοράς, της καταστολής. Χωρίς μνημόνια και επιβολή. Η Ελπίδα για Αξιοπρέπεια. Πριν 2 χρόνια ξημέρωσε για τους περισσότερους Ευρωπαίους η Ελπίδα της δικής μας Αντίστασης.

Πριν δύο χρόνια, ο αέρας γέμιζε τα πνευμόνια σου αισιοδοξία για το μέλλον που αγγίζαμε: δρόμοι ανοιχτοί, χωρίς κάγκελα και κλούβες. Πόρτες ανοιχτές στους πολίτες, στους νέους. Ορίζοντες ανοιχτοί και όλα ήταν δυνατά μέσα από τη δική μας πράξη και αντίσταση.
Λυπάμαι και θυμώνω, γιατί εξαπατήθηκα μαζί με όλους εσάς.
Αντιστάθηκα με όλες μου τις δυνάμεις χωρίς να παραιτηθώ ποτέ.
Συνεχίζω και θα συνεχίσω να αντιστέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις από την πρώτη γραμμή, μαζί με όλους σας, για να γίνουν οι Ελπίδες μας πραγματικότητα. Για να αναπνεύσουμε επιτέλους ελεύθεροι.
Και να είναι στ’ αλήθεια».


Πηγή:www.tovima.gr/politics/article/?aid=859094

Σχόλια