Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στην κηδεία του Βαγγέλη Μπασιάκου (φωτο)


20-2-2017

















Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία έδωσε το παρών στην κηδεία του πρώην υπουργού και βουλευτή Βαγγέλη Μπασιάκου, στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Θήβα.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε τελέστηκε χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και παρουσία του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιου.
Εκτός από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος στελεχών και φίλων του Βαγγέλη Μπασιάκου, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εκφώνησε και τον επικήδειο, οι πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς καθώς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


















Στη Θήβα βρέθηκε, σήμερα, ολόκληρη σχεδόν η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Ανδρέας Κατσανιώτης, Θανάσης Δαβάκης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Χρήστος Σταϊκούρας, Κώστας Καραγκούνης, Έλενα Ράπτη, Λευτέρης Αυγενάκης, Κώστας Τσιάρας, Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Βλάχος, Χαράλαμπος Αθανασίου, Κατερίνα Παπακώστα, Νίκη Κεραμέως, Σίμος Κεδίκογλου, Κατερίνα Παπακώστα, Γιώργος Στύλιος, Βασίλης Οικονόμου, Κώστας Κουκοδήμος καθώς και ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος.

















Επίσης το παρών έδωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάνννης που επίσης εκφώνησε επικήδειο, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων ο Γιώργος Βαρεμένος καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης από πλευράς της κυβέρνησης. Παρών και ο παρών ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Αλέκος Ακριβάκης.
Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, η κηδεία του πρώην υπουργού, Ευάγγελου Μπασιάκου, τελέσθηκε με δημόσια δαπάνη.


Πηγή:thivaononlihe.blogspot.gr/2017/02/blog-post_20.html

Σχόλια