Δεύτερο φιάσκο το δημοτικό συμβούλιο για τον Βιολογικό


24-2-2017

















Για δεύτερη φορά σήμερα η Δημοτική Αρχή προκάλεσε τεχνητή έλλειψη απαρτίας για να μη γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης για τα μέτρα αντιμετώπισης των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και για τη διαφύλαξη του Δημόσιου-Δημοτικού χαρακτήρα του Βιολογικού και όλων των δραστηριοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ.

















Το δεύτερο φιάσκο ήταν αναμενόμενο, από την πρώτη στιγμή που η συνεδρίαση προγραμματίστηκε για τις 11 το πρωί και στην αίθουσα παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι των μειοψηφιών, εκπρόσωποι εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ και πολίτες, οι οποίοι ανάρτησαν πανό που έγραφε «Όχι στη μόλυνση του Παγασητικού, όχι στο ξεπούλημα του Βιολογικού».

















Ο πρόεδρος του Σώματος Γιώργος Μουλάς και ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου βρέθηκαν στην αίθουσα προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση, απούσας της ομάδας πλειοψηφίας και επικαλούμενοι έλλειψης απαρτίας αποχώρησαν.

Οι κ.κ. Μουλάς και Θεοδώρου απευθυνόμενοι στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας είπαν «ανεβείτε στο προεδρείο και συνεδριάστε κ. Πατσιαντά» και αυτός απάντησε «αφήστε τις ειρωνείες».
Όπως είπε ο Μαργ. Πατσιαντάς η συνεδρίαση θα γίνει την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη, (πιθανόν να γίνουν δύο συνεδριάσεις την Τρίτη) και σημείωσε: «να είστε σε ετοιμότητα και πολίτες κι εργαζόμενοι ώστε να μην περάσουν τα σχέδιά τους για ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού».

Μεγάλος επενδυτής

Ο εκπρόσωπος των πολιτών Βαγγέλης Γαλανόπουλος είπε ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ μεγάλος επενδυτής να πάρει τον Βιολογικό και στη συνέχεια τα μέλη της κίνησης Συμμαχία για το Νερό κατευθύνθηκαν με πορεία κινούμενοι από το Δημαρχείο μέσω της οδού Ερμού, στα Δικαστήρια, όπου θα αναρτήσουν πανό και θα ζητήσουν ναμη μπει στο αρχείο η υπόθεση του Βιολογικού.


Πηγή: magnesianews.gr/volos/deftero-fiasko-to-dimotiko-symvoulio-gia-ton-viologiko.html

Σχόλια