ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS: Ο Παπανδρέου είχε μεθοδεύσει την προδοσία της Ελλάδας σε συνεργασία με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!


3-3-2017















O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!

Μια μεγάλη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ εδώ ότι ο Γιώργος ο…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σε συνεργασία με τον ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ σχεδίασαν την χρεωκοπία της Ελλάδος!!! Περίπου επτά χρόνια μετά η αλήθεια επανέρχεται να στοιχείωσει τον ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ήταν το ιστολόγιο “Νetakias” που μας τα είχε βάλει αυτά πριν 7 χρονια! Ο Πανδρέου είχει μια κατ’ιδίαν συνάντηση το 2009 με τον Σόρος και κάτι παλιο-εβραιο-τραπεζίτες και…ΕΚΕΙ αποφάσισαν όλοι, βάσει σχεδίου, να υποτάξουν όλην την Ελλάδα κάτω απο τον έλεγχο της…ΤΡΟΙΚΑ!
Ήταν η ομάδα χακεράδων WikiLeaks που μας τα είχει πρωτο-αποκαλύψει αυτά, μέσω των συνεχών διαρροών τους, και αυτά είχαν βρει το φώς της ημέρας ΑΠΟ ΤΟΤΕ! Δηλ., σύμφωνα με εσωτερική επικοινωνία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, όλ’ αυτά τα είχε ήδη εν των γίγνεσθαι ο ΓΑΠ που ήταν σε πλακάκια με τον ΑΡΧΙ-ΤΡΑΠΕΖΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΟΡΟΣ!!! Ήδη ήταν ενημερωμένοι οι Αμερικανκοί για το τι εμπρόκειτο να γίνει και ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ…ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Πηγή:greeknewsondemand.com

Σχόλια