ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Ευχαριστήριο για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα

27-4-2017














 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα, που αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό έθιμο, καθώς συνεχίζει την παράδοση του Ρουμελιώτικου Πάσχα. Οι εκδηλώσεις προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Λιβαδείτικη φιλοξενία. Καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ο Δήμος Λεβαδέων διαμόρφωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και δράσεις για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Η Δημοτική Αρχή επιθυμώντας να δημιουργήσει την κατάλληλη εορταστική ατμόσφαιρα συνέχισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το διαγωνισμό για τη βράβευση του καλύτερου λάκκου, ενώ ενέταξε στις φετινές εκδηλώσεις το φωτογραφικό διαγωνισμό με στόχο την ανάδειξη του ιδιαίτερου τρόπου με τον οποίο γιορτάζεται το Πάσχα στην Βοιωτική πρωτεύουσα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη στήριξη των συλλόγων, των φορέων, των επιχειρηματιών της πόλης μας και κυρίως των εθελοντών. Προς όλους αυτούς ο Δήμος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις: τους μαθητές των σχολείων για τη δημιουργία της αφίσας και των ευχετήριων καρτών του Δήμου, την χορωδία Επτανησίων Φθιώτιδας “Ιωάννης Κουντούρης”, τη Δημοτική Χορωδία Αγιάς Λάρισας, την χορωδία Ιτέας, την ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς , το ΕΚΕΨΥΕ Λιβαδειάς, το Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς, το 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς, τον Λαογραφικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς “ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ”, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς, τον Σύλλογο Πελοποννησίων Βοιωτίας και τον Σύλλογο Ποντίων “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “ΕΡΚΥΝΑ” την Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς.

Ευχαριστεί επίσης, για τη στήριξη τους για την επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων: τους σπουδαστές του ΙΕΚ Λιβαδειάς του τμήματος "Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος" και τους καθηγητές κ.κ. Έφη Πέτσα και Κωνσταντίνο Μπουραντά, τους εθελοντές κ.κ. Κατερίνα Κομνά, Ηλία Τράκαλη, Ελένη Τουλουμενίδου – Καλέγκα, Ιωάννα Τουλουμενίδου, Ελένη Βαλλά, Χρύσα Σκαγιάκου, Ιωάννα Στάμου – Πασσά, Γεώργιο Πασσά, Κωνσταντίνα Πούλου, Σεραφείμ Μανώλη και τους χορηγούς: Ηλεκτρικά Παπαχαραλάμπους, Serafino Shoes, Energy, Miss και Τεντόραμα.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια