Ζωή Κωνσταντοπούλου:Κύριε Steinmeier, είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

7-4-2017



















76 χρόνια μετά την εισβολή της Γερμανίας στην Ελλάδα, 72 χρόνια μετά τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, 17 χρόνια από την αμετάκλητη δικαστική δικαίωση των θυμάτων του Διστόμου από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, η Γερμανία αρνείται θρασύτατα να καταβάλει τις Γερμανικές Οφειλές για τις θηριωδίες που διέπραξε στη χώρα μας.

Με τις πλάτες προδοτικών Κυβερνήσεων, της σημερινής και των προηγούμενων, που δεν διεκδικούν τα οφειλόμενα και δεν υπογράφουν καν για να εφαρμοσθούν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης για την αποζημίωση των θυμάτων.

Σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας Steinmeier επισκέπτεται την Ελλάδα και καταθέτει υποκριτικά στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Δηλώνοντας θρασύτατα ότι το ζήτημα των Γερμανικών Οφειλών είναι «ηθικά ανοιχτό, αλλά νομικά τελειωμένο».

Οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, από 1ο και 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι ύψους τουλάχιστον 278 έως 340 δις ευρώ, σύμφωνα με την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που εκδόθηκε τον Γενάρη του 2015. Απολύτως διεκδικήσιμες, σύμφωνα με τις Εκθέσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που έκρυβε για μήνες ο Ευ. Βενιζέλος.

Μια Κυβέρνηση που θα υπηρετούσε την Πατρίδα μας θα είχε ήδη εγγράψει την αξίωση αυτή στον Προϋπολογισμό του Κράτους και θα είχε ήδη κάνει νομικές ενέργειες διεκδίκησης.

Η «Κυβέρνηση Τσίπρα», με συνένοχο τον «Πρόεδρο της Βουλής», κοροϊδεύει παριστάνοντας ότι διεκδικεί, ενώ στην πραγματικότητα ροκανίζει το χρόνο. Μέχρι να πεθάνουν και οι τελευταίοι επιζώντες, και οι τελευταίοι μάρτυρες και οι τελευταίοι άμεσοι συγγενείς των θυμάτων. Ποντάροντας στη λήθη, όπως και οι προηγούμενες, αφού δεν μπορεί να ποντάρει στην παραγραφή: τα διεθνή εγκλήματα της Γερμανίας είναι απαράγραπτα, όπως και οι αξιώσεις που συνδέονται με αυτά.
Την ίδια ώρα, η ίδια «Κυβέρνηση» ενδίδει στην παράδοση των τελευταίων στοιχείων δημόσιας περιουσίας αλλά και αποδέχεται να «προ-νομοθετήσει» μέτρα για το 2020, κατ’ απαίτηση των δανειστών, με προτοστατούσα τη Γερμανία, στοχοποιώντας ξανά τα δικαιώματα των πιο αδύναμων. Μια Κυβέρνηση πιστή στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία θα είχε κηρύξει τον κ. Steinmeyer ανεπιθύμητο πρόσωπο. Η σημερινή «Κυβέρνηση» και ο «Πρόεδρος της Δημοκρατίας» τον υποδέχονται μετά Βαΐων και Κλάδων, ως Βασιλέα-Επίτροπο.

Για εμάς είναι και θα είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα εκείνοι που καταλύουν τη Δημοκρατία, καταπατούν την Ελευθερία και θέλουν να ξαναγράψουν την Ιστορία, πάνω απ’το αίμα των θυμάτων των εγκλημάτων τους.

Η ιστορική μνήμη Αντίστασης και αγώνα του λαού μας είναι πιο δυνατή από τις φθηνές δημόσιες σχέσεις των ξελιγωμένων για εξουσία και γαντζωμένων από τις καρέκλες τους πολιτικών ανδρείκελων.


Πηγή:www.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/

Σχόλια