Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας ποδηλάτο υ κατάβασης βουνού (downhill) στη Λιβαδειά


31-5-2017
















Λιβαδειά, 22 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλάτου κατάβασης βουνού (downhill) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στη Λιβαδειά, που διοργανώθηκε από την ποδηλατική ομάδα “All terrain” με στήριξη της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων.
Στον αγώνα συμμετείχαν ογδόντα περίπου αθλητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Ναύπακτο, Χαλκίδα, Λαμία, κλπ. Πρώτος νικητής της διοργάνωσης ανεδείχθη ο ποδηλάτης κ. Κώστας Ανδριώτης, ο οποίος εκπροσωπεί την χώρα σε διεθνείς αγώνες downhill.

Για τη πραγματοποίηση του ποδηλατικού αγώνα συνέβαλαν και ευχαριστούμε: το Δασαρχείο Λιβαδειάς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λιβαδειάς, καθώς και τους εθελοντές.

Στην εκδήλωση της απονομής των επάθλων που έγινε στο Θολωτό της Κρύας, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Καρβούνης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Θανάσης Αλεστάς, οι οποίοι συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια