ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:341.203.213.015 ευρώ. Τουλάχιστον.Αυτό είναι το Χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα για τις θηριωδίες των 2 Παγκοσμίων Πολέμων.

10-6-2017












Αυτό είναι το Χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα για τις θηριωδίες των 2 Παγκοσμίων Πολέμων.
Σύμφωνα με την επίσημη Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που διαβιβάσθηκε στη Βουλή στις 5/5/2015.








Η Γερμανία αρνείται να πληρώσει.

Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις αρνούνται να διεκδικήσουν.

228 είναι τα θύματα της σφαγής του Διστόμου. Μωρά. Γέροι. Νέοι-νέες. Έφηβοι. Μεγαλύτεροι.
Το προσκλητήριο των νεκρών είναι ό,τι πιο σπαρακτικό έχω ακούσει στη ζωή μου.
Από το 2000 υπάρχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τα θύματα του Διστόμου και τους συγγενείς τους και τους επιδικάζει αποζημίωση.












Η Γερμανία αρνείται να πληρώσει.

Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις την προστατεύουν.

Αρνούνται να υπογράψουν για να κατασχεθεί η περιουσία του Γερμανικού Κράτους για διεθνή εγκλήματα, ενώ με απαίτηση των δανειστών και πρώτης της Γερμανίας, ψήφισαν να παίρνουν με ένα κουμπί το σπίτι των ελλήνων πολιτών για τραπεζικές οφειλές.

Αύριο συμπληρώνονται 73 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Διστόμου.

Και στο Μνημείο θα βρεθούν για να καταθέσουν στεφάνια οι εκπρόσωποι των κομμάτων και των κυβερνήσεων που εμποδίζουν όλα αυτά τα χρόνια να εκτελεστεί η απόφαση του δικαιώνει τα θύματα του Διστόμου.

Θα βρεθεί για να καταθέσει στεφάνι κι ο εκπρόσωπος του Γερμανικού Κράτους, που αρνείται να πληρώσει τις οφειλές του για τη σφαγή του Διστόμου και εκμεταλλεύεται την ασυλία που του παρέχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Που αρνείται να πληρώσει συνολικά τις οφειλές του για τα εγκλήματα των Ναζί στη χώρα μας κι εκμεταλλεύεται την προστασία που του παρέχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Η απαγόρευση παρουσίας στο Μνημείο των ναζί χρυσαυγιτών δεν αρκεί.

Δεν δικαιούνται να καταθέτουν στεφάνια αυτοί που δολοφονούν και σήμερα τον ελληνικό λαό, έλληνες και ξένοι.

Δεν δικαιούνται να καταθέτουν στεφάνια εκείνοι που αρνούνται να πληρώσουν για την αιματοχυσία τόσων αθώων, την καταστροφή της χώρας, τα διεθνή κι απαράγραπτα εγκλήματά τους.

Αύριο, στην 73η επέτειο της σφαγής του Διστόμου, ο «Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους»

Παυλόπουλος θα βρίσκεται στο Κάσελ της Γερμανίας. Για να εγκαινιάσει την έκθεση Documenta 14, στο πλαίσιο της οποίας εκτίθενται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα πορτραίτα του Χίτλερ. Στα εγκαίνια που έγιναν στην Αθήνα τον Απρίλιο έδωσε τα διαπιστευτήριά του: «Δεν θα διεκδικήσουμε μονομερώς τις Γερμανικές οφειλές, αυτό θα ήταν αδιανόητο». Για το σκοπό αυτό ήρθε εδώ κι ο Γερμανός Πρόεδρος Στάινμαγερ. Για να μας πει ότι «το ζήτημα των Γερμανικών Οφειλών είναι ηθικά ανοιχτό αλλά νομικά τελειωμένο».

Οι Εκθέσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και οι δικαστικές αποφάσεις αποδεικνύουν το αντίθετο.

Και το ερώτημα είναι απλό, προς όλους μας: υπάρχει κανείς που νομίζει ότι δικαιούται να χαρίσει αυτές τις οφειλές για το αίμα τόσων θυμάτων; Υπάρχει κανείς που νομίζει ότι δικαιούται να δεχθεί μια κάλπικη συγνώμη και στεφάνια στο μνήμα αντί της οφειλόμενης αποζημίωσης;

Κανείς δεν έχει αυτό το δικαίωμα.
Δεν το έχει ούτε η σημερινή παραδομένη Κυβέρνηση.
Ούτε οι προηγούμενες.
Ούτε οι επόμενες.
Ούτε κανένας από εμάς.


Πηγή:Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou

Σχόλια