ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Πείτε τη γνώμη σας στην ανοικτή διαβούλευση για μείωση της πλαστικής σακούλας στα πλαίσια της εκστρατείας του Σ.Π.Ο.Α.Κ. και της Ο.Ε.Α. στον Κορινθιακό κόλπο


1-56-2017

















Αγαπητοί Συμμετέχοντες,

Η παρούσα έρευνα διενεργείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Πλαστική Σακούλα στον Κορινθιακό; Όχι Ευχαριστώ», το οποίο υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ» σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, όλους τους δήμους του Κορινθιακού και πολλούς τοπικούς φορείς, στοχεύοντας σε μια ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και μείωση της ρύπανσης που προκαλούν οι πλαστικές σακούλες στο παράκτιο, θαλάσσιο, και όχι μόνο περιβάλλον του Κορινθιακού κόλπου.

Στο παρακάτω ερωτηματολόγιο παρουσιάζονται τα εν δυνάμει μέτρα πολιτικής που μπορούν να εφαρμοσθούν και μπορεί ο ερωτώμενος να καταχωρεί την εκτίμησή του, για κάθε μέτρο πολιτικής, για το εάν συμφωνεί να εφαρμοσθεί στο δήμο του. Παρακαλείστε στο τέλος να δηλώσετε εάν κατοικείτε ή όχι σε δήμο του Κορινθιακού Κόλπου και ποιος είναι αυτός ο δήμος.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτούνται περίπου 5 λεπτά. Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, τα δεδομένα που συλλέγονται ανώνυμα και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και το χρόνο σας!

Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:


https://docs.google.com/forms/d/1PF2vJOZnLIQSOK6CeiidtpTpndi1mW_lp5PPkaRKO7g/edit?usp=drive_web
>

http://ecorec.gr/ecorec/index.php?option=com_content&view=article&id=579:2017-05-15-12-15-59&catid=8:news&Itemid=481&lang=en

Πηγή:thivanews.blogspot.gr


Σχόλια