Σούπερ Αirshow στην Τανάγρα τον Σεπτέμβριο!


17-6-2017


Aρχισε- σε ειδικές χαμηλότερες τιμές- η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για την μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, το Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017,που θα γίνει για 2η συνεχή χρονιά στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κατά τον προσεχή Σεπτέμβριο ( 16 και 17/09 ).

Η αγορά των εισιτηρίων αυτών σε ειδικές τιμές μπορεί να γίνει μέχρι 1 Ιουλίου 201, εδώ https://www.viva.gr/tickets/festival/tanagra/athens-flying-week-2017/

Το Athens Flying Week 2017 δικαιώνει τον τίτλο του αρτιότερου Αirshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θεσμό πλέον στη διεθνή αεροπορική κοινότητα., αναφερουν οι οργανωτές , που διαβεβαιώνουν ότι , ''θα είναι φέτος πιο λειτουργικό και φιλικό από ποτέ για τους θεατές, έχοντας ως κύριο στόχο να αποτελέσει μοναδική εμπειρία για όλους εσάς που ήσαστε μαζί μας και πέρυσι, αλλά και εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας για πρώτη φορά''!

Και οι θρυλικοί RED ARROWS

Ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση αρκετών ακόμα συμμετοχών,θα είναι μαζί μας, αναφερεται σχετικά, οι θρυλικοί RED ARROWS της Royal Air Force από την Μεγάλη Βρετανία με τα BAE Systems Hawk T1 .

Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία που συμμετέχει πολλαπλά με τη MIG-29 Demo Team, το νέο τους F-16 Tiger Polish Demo Team και τους Bialo- Iskry Team.

Παρούσα, θα είναι η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με το F-16 Solo Display Team, η Γερμανική Πολεμική Αεροπορία με το Tornado ECR

Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Johan Gustafsson με το ανεμοπλάνο του, που θα έλθει από τη Σουηδία για να μας συναρπάσει με το αεροπορικό του υπερθέαμα ζωγραφίζοντας το νυχτερινό ουρανό της Τανάγρας με πυροτεχνήματα, μουσική και ακροβασία.

Από την Ιταλία ο ακροβάτης Silver Chicken και ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής Luca Bertosio που φέτος θα παρουσιάσει και τη νυχτερινή του performance , ενώ η πανέμορφη, αγαπημένη των media “ WINGWALKER” Danielle Hughes θα μας μαγέψει με τις χορευτικές της φιγούρες στα φτερά του εν πτήσει Boeing Stearman.

Από την Ελβετία θα είναι μαζί μας οι Schaerer & Partner Red Bull και από την Ολλανδία οι Dutch Rush Aerobatics.

Οι Hellenic Skydivers, η παλαιότερη Σχολή του είδους της στην Ελλάδα θα μας μυήσουν στον κόσμο της ελεύθερης πτώσης.

Φυσικά, στην κορυφαία θέση, θα ευρίσκονται οι ομάδες της καρδιάς μας, με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo Team καθώς και το Τ-6 A “Daedalus” Demo Team της Πολεμική μας Αεροπορίας μαζί και με άλλα αεροσκάφη σε δυναμική και στατική έκθεση. Παρόντα θα είναι επίσης, όπως πάντα, τα εναέρια μέσα του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ειδικές αλλαγές στην Τανάγρα για τον θεατή

Από φέτος και με μόνο σκοπό την ευκολότερη πρόσβαση όλων των επισκεπτών αλλά και τη μεγιστοποίηση της οπτικής απόλαυσης των πτητικών δραστηριοτήτων, το κέντρο του Air Show, μεταφέρεται στο πιο φιλικό για τον θεατή σημείο του αεροδρομίου της ΤΑΝΑΓΡΑΣ.

Ο χώρος στάθμευσης, πάντα δωρεάν, ευρίσκεται τώρα σε νέα περιοχή, μέσα στο αεροδρόμιο, πολύ κοντά στην περιοχή των θεατών.

Με τη νέα χωροθέτηση, σε αυτό το αεροδρόμιο αιχμής της Πολεμικής μας Αεροπορίας με την μεγάλη επάρκεια χώρων, δίνεται η δυνατότητα στους θεατές να βιώσουν τις διαδικασίες απογειώσεων και προσγειώσεων των αγαπημένων τους αεροσκαφών τζετ, καθώς και το φαντασμαγορικό θέαμα της μαζικής τροχοδρόμησης με καπνό, των ακροβατικών σμηνών, από απόσταση αναπνοής.

Θα θαυμάσουν με άνεση όλα τα αεροσκάφη της μεγαλύτερης στατικής έκθεσης των τελευταίων χρόνων στη χώρα, θα φωτογραφηθούν δίπλα σε αυτά με τους πιλότους κοντά τους και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες με τους παγκοσμίου φήμης ακροβάτες αεροπόρους, αλλά και με εκείνους των μαχητικών τζετ, σε εναέριες χορογραφίες που δεν θα έχουν προηγούμενο!!!
Ακόμα, θα υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης για το κοινό, για να γευματίσετε και να δροσιστείτε με την παρέα σας.

Και πτήσεις μικρών drones

Για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε και πτήσεις μικρών drones.Τα μικρά drones, πετώντας με ταχύτητες που φτάνουν τα 150 χλμ/ώρα, ακολουθούν τις οδηγίες του χειριστή τους και εκτελούν τις εναέριες επιδείξεις τους, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε live, ή μέσα από τις γιγαντοοθόνες που θα βρίσκονται παντού, κοντά σας.

Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση στη χώρα από τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές, τις Αερολέσχες και την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ). Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αερομοντελιστών, πολλά πρωτότυπα happenings, θα υπάρχει εμπορική έκθεση, πολλοί επι πλέον χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar και όπως πάντα, ο υποδειγματικός και ασφαλής μας παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους.

Το airshow που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει άνω των 250.000 πιστών θαυμαστών από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, το Σαββατοκύριακο από 16 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια