ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ


16-8-2017














 Η Βοιωτή δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Αριάδνη Αγάτσα, εξελέγη Β΄αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ , κατά τη συγκρότηση σε σώμα του Διοιηκτικού Συμβουλίου της Ενώσεως























 Στην ψηφοφορία των εκλογών που έλαβαν χώρα 7 και 8 Ιουνίου η Α. Αγάτσα , ήρθε δεύτερη σε σταυρούς μετά την πρόεδρο κυρία Μαρία Αντωνιάδου. "Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη τους.























Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε , οι οποίοι έχουν πλήξει καίρια και τη δημοσιογραφική οικογένεια, θα κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ για να ανταποκριθώ σε αυτή την εμπιστοσύνη". Η κυρία Αγάτσα , με τη νέα της ιδιότητα, ταξίδεψε πρόσφατα στο Κατάρ , προκειμένου να υπάρξει συμπαράσταση της ελληνικής πλευράς, στην απειλή που δέχεται ο τηλεοπτικός σταθμός "Αλ Τζατζίρα" , να κλείσει λόγω, διπλωματικής κ ρίσης που έχει ξεσπάσει στις χώρες του κόλπου.Στη Ντοχα διεξήχθη συνέδριο με κεντρικό θέμα «Ελευθερία της Εκφρασης: Αντιμέτωποι με την Απειλή» .Το Συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, εκπροσωπώντας 150 οργανώσεις. Διοργανώθηκε από την Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κατάρ σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου.























Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια