Τουλάχιστον δυο νεκροί και 24 τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας!


2-10-2017











 
Για τουλάχιστον δυο νεκρούς και 24 τραυματίες από πυροβολισμούς κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Universal Medical Center του Λας Βέγκας, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα σε συναυλία κάντρι.Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι ερευνά πληροφορίες για δράση ενόπλου ή ενόπλων κοντά στο καζίνο Mandalay Bay.Οπως μεταδίδουν αυτόπτες μάρτυρες μέσω Twitter, το περιστατικό έλαβε χώρα σε συναυλία κάντρι, ενώ στο σχετικό video που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης ακούγονται ριπές πυροβόλου όπλου. Σύμφωνα με το CNN, «πολλοί» άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ξενοδοχείο Mandalay Bay έχει αποκλεισθεί, ενώ σε ένα μήνυμα αναφέρεται ότι υπάρχουν δύο ένοπλοι στον 32ο όροφο που πυροβόλησαν εναντίον ενός σωματοφύλακα και αστυνομικών. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση του δράστη. Στο σημείο βρισκόταν και ο τραγουδιστής της κάντρι Τζέικ Όουεν ο οποίος έγραψε στο twitter «πυροβολισμοί. Βέγκας. Προσευχηθείτε. Σας αγαπώ όλους».

Μεγάλο μέρος της αμερικανικής μεγαλούπολης παραμένει αποκλεισμένο, ώρες μετά την επίθεση, ενώ κλειστό είναι και το αεροδρόμιο του Λας Βέγκας, με τις πτήσεις να εκτρέπονται προς γειτονικές περιοχές.


Πηγή:fimotro.gr

Σχόλια