Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών


19-9-2019













Με τους ιατρούς- μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Πρωτόπαπα Φιλιώ και τα μέλη κ.κ Ανανίκας Λουκάς, Μπόγρης Πολυνείκης, Μανουσάκη Ευτυχία και Τουρναβίτης Ευάγγελος του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Θηβών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Θ. κ .Κώστας Χαρέμης και ο Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Καμούτσης Αναστάσιος.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν:
Oι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των πολιτών στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών τόσο στον φωτισμό όσο και στη όδευση, για λόγους ασφαλείας. Το ζήτημα της παρουσίας ανεμβολίαστων ομάδων πληθυσμού, όπου ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου και των υπηρεσιών του, με σκοπό την εξάλειψη αυτού του φαινομένου, σε συνεργασία με τον Ι.Σ. Το ζήτημα της λειτουργίας ιατρείων – με τον κατάλληλο εξοπλισμό- σε αθλητικούς χώρους με σκοπό την προστασία τόσο των αθλητών όσο και των πολιτών που κάνουν χρήση αυτών. Τέλος, αναδείχθηκε το ζήτημα της προστασίας του περιαστικού δάσους του Μοσχοποδίου, σημαντικού πνεύμονα της περιοχής και η λήψη των απαραίτητων μέτρων τόσο για την πυροπροστασία του όσο και για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η θέληση για αγαστή και γόνιμη συνεργασία του Δήμου με τον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών.

Πηγη:thiva.gr

Σχόλια