Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας


3-6-2020













Με τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου συναντήθηκαν στο Δημαρχείο ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Γιώργος Μανόπουλος και τα μέλη της οργάνωσης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων Ανδρέας Χατζησταμάτης.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη για την πρόσφατη σχετικά ανάληψη των καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε να έχουν μία δυναμική θητεία, με σύνεση και κοινωνική προσφορά.
Τόνισε δε ότι η ενεργός συμμετοχή των νέων στη δημοκρατική ζωή κάθε τόπου συμβάλει στην οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας. Στη συνέχεια ζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη νεολαία αλλά και ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο καθώς και το κρίσιμο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις του στην τοπική οικονομία και κοινωνία.

Τέλος, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιούν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με στόχο την επαγρύπνηση και την ευαισθητοποίηση της νεολαίας και των πολιτών γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος.


Πηγή:thiva.gr

Σχόλια