H Φιλαρμονική Ορχήστρα Θήβας στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων

23-5-2022












Στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Θήβας.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών(Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης).
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Θήβας θα εμφανισθεί στη σκηνή του Μεγάρου στην απογευματινή παράσταση της Κυριακής, 22 Μαΐου (ώρα 19:00)

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν Πολυφωνικές Χορωδίες, Φιλαρμονικές Μπάντες, Παραδοσιακές και Κλασικές Ορχήστρες, Jazz Bands, κιθαριστικά και κρουστά σύνολα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ανέρχεται στους 2.500 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών τιμά την επέτειο με ειδικά αφιερώματα σε πτυχές του μικρασιατικού πολιτισμού.
Επιπλέον ο Σύνδεσμος, θέλοντας να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ, θα διαθέσει μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και για τις τιμές των εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών www.megaron.gr

Σχόλια