Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας: Ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

26-9-2022















Το Πρώτο Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας είναι γεγονός!

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου σας περιμένουμε από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα στο Άλσος της Αγίας Τριάδας να διασκεδάσουμε, να αθληθούμε, να κάνουμε κατασκευές, να ζωγραφίσουμε, να παρατηρήσουμε τη Σελήνη, αλλά και να συμμετάσχουμε σε ποικίλες δραστηριότητες. Κυρίως, σας περιμένουμε για να ζήσουμε μια όμορφη εμπειρία χαράς και επαφής με τη γνώση και την τέχνη.

Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι σχεδιασμένες για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για όσους κρύβουν μέσα τους ένα μικρό παιδί.

Το Φεστιβάλ αποτελεί διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων, τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας(ΔΟΘ) και το Επιμελητήριο Βοιωτίας. Συνδιοργανωτές σε αυτή την ομαδική προσπάθεια η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) Θήβας, ο Σύλλογος Χιονοδρόμων, Ορειβατών, Ποδηλατών (ΣΧΟΠ) Θήβας, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων(ΤΟΣΥΝ) Δήμου Θηβαίων και η Τοπική Κοινότητα Θήβας. Χορηγοί Επικοινωνίας oι ραδιοφωνικοί σταθμοί kifinas radio και Yolo 102,1.

• Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.
• Για ευνόητους λόγους, σε ορισμένες δράσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και παρακαλούμε για την υπομονή και κατανόησή σας.
• Για λόγους ασφαλείας, είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέων.
Το διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού στο Άλσος Αγίας Τριάδας. Φορέστε την… καλή σας διάθεση κι ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.



Σχόλια