Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων: Καλή σχολική χρονιά με διανομή σχολικών ειδών

7-10-2022









Επειδή σε όλα τα παιδιά αξίζει να χαμογελούν, πολίτες κι επιχειρήσεις της Θήβας φρόντισαν γι’ αυτό, γεμίζοντας τις σχολικές τσάντες με τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Η δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων με σύνθημα «Δείξε την αγάπη σου σαν να ‘τανε παιδί σου… χάρισε χαμόγελο σ’ έναν συμμαθητή σου» στέφθηκε με επιτυχία, με την τοπική κοινωνία να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα κι ενισχύοντας τη Δομή με σχολικά είδη, προκειμένου όλα τα παιδιά να προετοιμαστούν επαρκώς για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

«Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, ο Δήμος, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις, στεκόμαστε δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Η ανταπόκριση σε κάθε δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι συγκινητική και σας ευχαριστούμε όλους για την έμπρακτη υποστήριξη», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.
Αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ενωμένοι ξεπερνούμε τα δύσκολα, δημότες και τοπικές επιχειρήσεις προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μεγάλες ποσότητες σχολικών ειδών και γραφικής ύλης, με σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που δεν δύνανται να ανταποκριθούν στους απαιτητικούς ρόλους της οικογενειακής μέριμνας.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για την έμπρακτη και ευγενική προσφορά σχολικών ειδών τους παρακάτω χορηγούς: Βιβλιοπωλείο «Αναδιώτη Δήμητρα» , «Ζουλάμογλου Ελένη», «Βούλγαρη», «Κεφαλά Βαρβάρα», «Σαμιώτης Αναστάσιος» και «Χατζηιωάννου Ιωάννης». Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και σε όλους όσοι, με το υστέρημά τους, ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και φρόντισαν ώστε κανένας μαθητής να μην μείνει χωρίς σχολική τσάντα, γραφική ύλη και ό,τι άλλο χρειάζεται για τη νέα σχολική χρονιά.

Στο πλαίσιο της δράσης, διανεμήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου τα σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, μολύβια, εργαλεία ζωγραφικής κ.ά.), τα παιχνίδια καθώς επίσης και τα είδη ένδυσης και υπόδησης (φόρμες, αθλητικά παπούτσια) σε μαθητές και μαθήτριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.
Συνολικά ωφελήθηκαν εβδομήντα πέντε (75) μαθητές από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166.

Σχόλια