Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα πριν λίγο

14-10-2024








Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την αδιαθεσία της στη σκηνή του Ηρωδείου, η Μαρινέλλα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία».

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, η κατάσταση της υγείας της ερμηνεύτριας έχει σταθεροποιηθεί και έχει διαφύγει τον άμεσο κίνδυνο. Ωστόσο, παραμένει στην εντατική για συνεχή παρακολούθηση, ώστε οι γιατροί να βεβαιωθούν ότι η ανάρρωσή της θα προχωρήσει χωρίς επιπλοκές. Η παράταση της παραμονής στη ΜΕΘ κρίνεται απαραίτητη λόγω της προληπτικής φροντίδας που χρειάζεται.
«Είναι απόφαση των γιατρών της. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει εκεί ώστε να σταθεροποιηθεί καλύτερα. Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από τους θεράποντες ιατρούς του. Οι υπόλοιποι δε μπορούμε να κρίνουμε γιατί παραπάνω ή γιατί παρακάτω» ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Η Μαρινέλλα έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα κι αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο αυτήν την εβδομάδα και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης» πρόσθεσε.
Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής performer δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην δύσκολη περιπέτεια που αντιμετωπίζει η πολυαγαπημένη του, Μαρινέλλα, η οποία βρίσκεται για 15η μέρα στην ΜΕΘ.
«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος και με αυτές τις λέξεις συγκίνησε όλη την Ελλάδα.

«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, «το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι». Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο» εξομολογήθηκε ο performer.
«Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Σχόλια