Ο γάμος του Χάρη Δούκα στη Θήβα

21-10-2024










Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν χτες Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με την αγαπημένη του σύζυγο Γεωργία Πολυτάνου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη στη Θήβα.
Ακολουθώντας την παράδοση, ο γάμος έγινε στην πόλη της Βοιωτίας όπου αποτελεί και τόπο καταγωγής της νύφης. Εκατοντάδες καλεσμένοι κατέκλυσαν τον ιερό ναό που τελέστηκε το μυστήριο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι σε κέντρο διασκέδασης στις Αφίδνες.

Το μυστήριο τέλεσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως και ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς και Αυλίδος Γεώργιος.

Συνδεθείτε στην κοινότητα ενημέρωσης του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο Viber
Αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν στον γάμο του δημάρχου Αθηναίων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος και Νάντια Γιαννακοπούλου έδωσαν το παρόν.
Από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μυστήριο παρευρέθηκαν η Μιλένα Αποστολάκη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δημήτρης Μάντζος, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη, ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, όπως και ο Παναγιώτης Βλάχος, μέλος του κόμματος.

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ , η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του κ.Δούκα.

Σχόλια