Άφεση αμαρτιών ζητάει ο Τσίπρας από τον Σημίτη!!!

9-1-2016



















 Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της χώρας συντελέστηκε την εποχή Σημίτη και σήμερα, σε μία άνευ προηγουμένη δήλωση… μετανοίας, ο Τσίπρας στέλνει τους πραιτοριανούς του να ζητήσουν συγγνώμη από τον αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη που εκόλαψε το αυγό του φιδιού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, δήλωσε πως το κόμμα του ως κυβέρνηση πλέον πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη με αφορμή τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και με αυτό τον τόπο δηλώνει την αρχή των σημείων της αποκάλυψης του πραγματικού ρόλου όλων αυτών των μοιραίων τίποτε της Ελληνικής ιστορίας των μνημονίνων.
Αν λοιπόν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας από τον Σημίτη, τότε σίγουρα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και από τους Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο για όλα όσα τους έσυρε ως αντιπολίτευση.

Αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση και ο Τσίπας ως πρωθυπουργός, επιβεβαιώνουν ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος και όσα μας έλεγαν ως αντιπολίτευση ήταν παραμύθια και τίποτε άλλο.
Επιπλέον αφού Παπανδέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και Τίπρας συμφωνούν ότι ο δρόμος των μνημονίων ήταν μονόδρομος, ότι η Ελλάδα είχε πρόβλημα και ότι ο Σημίτης ήταν σωστός και πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη, τότε ο άχρηστος και ο απατεώνας που χρέωσε και ρήμαξε την χώρα ήταν Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Αφού λοιπόν ο κυβερνητικός βουλευτής μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι το κυβερνών κόμμα θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και τον Κώστα Γιαννίτση γιατί από το 2001 είχαν σωστά εκτιμήσει την κατάσταση του Ασφαλιστικού και ήθελαν να το μεταρρυθμίσουν, τότε ο Καραμανλής είναι για ειδικό δικαστήριο.

Όμως όλα αυτά που λέγονται από τα διάφορα ανθρωπάκια, όπως ο Αθανασίου, έχουν εντολές να τα πουν και εκπορεύνται από τα ίδια φασιστικά κέντρα. «Τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά πράγματα, π.χ. για την ενθάρρυνση της διαπλοκής.

Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι».

Αυτά τα λόγια είναι βγαλμένα από το στόμα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται είναι αριστερός. Ένα ερωτηματάκι μόνο προς τον Αθανασίου. Αν όλα αυτά για τα οποία εσύ λες ότι μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Σημίτη (π.χ διαπλοκή) ήταν η αιτία που κατέρρευσαν τα ταμεία, γιατί αντί να τον στείλουμε φυλακή, πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη;


Πηγή:neinnewsgr.blogspot.gr

Σχόλια