Δυό λόγια για τον Μανώλη Γλέζο.

6-1-2016


















Απο Natasa Zorga

Δυό λόγια για τον σ. Μ. Γλέζο. Ο κάθε ένας και η κάθε μία από μας κρίνονται σε καθημερινή βάση όχι από του τι λέμε ότι είμαστε, αλλά από τις ΠΡΑΞΕΙΣ μας. Ο δρόμος που διάλεξε ο σύντροφος ήταν είναι και παραμένει να είναι δυσβάσταχτος για πολλούς από μας. Δεν θέλω να φανταστώ τι τραβηξε στη ζωή του χαράσσοντας αυτό το δρόμο.


Πρέπει όμως να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους από εσωτερική (εγωκεντρική) ανάγκη. Και απευθύνομαι στους συντρόφους (ναι, ρε είσαστε σύντροφοι) του ΚΚΕ. Δείξτε μου έναν (1) ή μία πολιτικό (τωρινό ή χθεσινό δεν έχει σημασία) που δεν έχει κάνει πολιτικό λάθος. Προσέξτε πολύ την απάντησή σας σύντροφοι. Επίσης γράφηκε μεταξύ άλλων ότι ο Μ. Γλέζος ανέβασε τον Τσίπρα. Λάθος μέγα λάθος. Τον σύριζα και όχι τον τσίπρα τον ανεβάσαμε όλοι μαζί σε μια ενιαία προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Πιστέψαμε στο όνειρο Ακόμα και η υπογράφουσα την παρούσα πάλεψε για την άνοδό του. ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ, ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ και φάγαμε τις σάρκες μας και χωριστήκαμε και γλύφουμε -δυστυχώς- ακόμα τις πληγές της προδοσιας, αλλά είμαστε εδώ και θα τον τελειώσουμε.

Και το ξέρει. Ο τσίπρας εννοώ. Γράφτηκε ότι έχει το ακαταλόγιστο. Συμφωνώ, αφού όταν ήμουν στο νοσοκομείο ο σ. Γλέζος κατέβηκε στη πλατεία. έγινε ένα με το κόσμο και έφαγε τα χημικά για πάρτι μου. Δεν σκέφτηκε τα χρόνια του, την υγεία του, δε κρύφτηκε στα έδρανα, δεν...δεν... Αλλά έτσι είναι οι γενναιοι έχουν το "ακαταλόγιστο" όποτε μας συμφέρει. Τέλος απευθύνομαι στον πρωθυπουργό. Εχετε σαρώσει κύριε. Οχι μόνο εδώ αλλά και ευρωπαϊκά. Διαλυσατε την αριστερά, διεστραβλώσατε κάθε της έννοια και αξία της. Δυστυχώς για σαςτο παιχνίδι σας έχει αποκαλυφθεί και το χειρότερο όλων, στο μεθύσι της ποταπής και πρόσκαιρης εξουσίας σας δεν έχετε καταλάβει ότι εξυφαίνεται τον ιστό της αράχνης τόσο μα τόσο λεπτά -καλύτερα και από κέντημα- που θα πέσετε μέσα. Α! και το τελευταίο... εκδώστε τους κατ'απαίτηση λαϊκή βρε αδερφέ, δώστε τους, καρφώστε τους, έτσι δεν εκανε και ο πάγκαλος με τον Οτσαλάν? Ετσι και εσύ. Κάνε τη βουτιά στη λάσπη σου τώρα, και όταν βγεις από κει μέσα μην αναρωτηθείς quo vandis γιατί δεν θα σου απαντήσει κανείς.


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1942151646010498&set=a.1766030726955925.1073741830.100006470447948&type=3&theater

Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_89.html

Σχόλια