Έκοψε το κοντοσούβλι αλλά αύξησε τη φρουρά του ο ηγέτης του τίποτα

9-1-2016

















 Στα προβλήματα που είχε με την αξιολόγηση και το ασφαλιστικό ο Αλέξης Τσίπρας, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα, πιο σημαντικό. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να χάσει κιλά και είναι σε αυστηρή δίαιτα.

Και το κυριότερο. Αναγκάστηκε να αποχωριστεί το αγαπημένο του κοντοσούβλι και να το αντικαταστήσει με… τοστ. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Σε αυστηρή δίαιτα μαθαίνω ότι έχει μπει ο Πρωθυπουργός και αυτό, όπως μου είπαν οι συνεργάτες του, άρχισε να φαίνεται. «Προσέχει τώρα τελευταίως, έχασε ορισμένα κιλά που πήρε στην προεκλογική περίοδο και σκοπεύει να χάσει κι άλλα» μου είπαν. Έτσι στο Μέγαρο Μαξίμου κόπηκαν τα κοντοσούβλια ντελίβερι και αρκούνται σε κανένα τοστ.

Και τα άσχημα για τον πρωθυπουργό δεν σταματούν εδώ. Όπως επισημαίνει ο «Βηματοδότης» στα Θεοφάνεια φάνηκε ότι το τέλος της ανοχής του κόσμου, στο πρόσωπό του ήρθε νωρίτερα απ’ ότι περίμενε:

Οσοι παρέστησαν στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στη Δεξαμενή ίσως να πρόσεξαν την αυξημένη αστυνομική δύναμη που υπήρχε εκεί. Και δεν ήταν μόνον οι ένστολοι αστυνομικοί αλλά και η μεγάλη σε αριθμό ασφάλεια του Πρωθυπουργού, η φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, η φρουρά των υπουργών και των πολιτικών.

Κύριο μέλημα της ασφάλειας του Πρωθυπουργού (ανάμεσά τους και των... φυσιογνωμιστών) ήταν να προλάβουν τυχόν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον του.

Άλλωστε στο Μαξίμου το γνωρίζουν πολύ καλά ότι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορούν όπως πέρυσι ανέμελα και χωρίς φρουρά μέσα στον κόσμο. Στον Πειραιά οι λιμενεργάτες και τα μέλη του κόμματος του Π. Λαφαζάνη το απέδειξαν.


Πηγή:http://www.koolnews.gr/parapolitica/802103-se-austiri-diaita-o-prothipourgos-ekopse-to-agapimeno-tou-kontosouvli/#more-802103

Σχόλια