Νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων υπάλληλος των τραπεζιτών και σύμβουλος του Φορτσακη

2-1-2016















 Να τον χαιρόμαστε μπρε, καλορίζικος στη θέση του !!!


Ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής διετέλεσε επί χρόνια σύμβουλος στο γραφείο του Φορτσάκη, από το 2010 είναι Φορολογικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και κρίθηκε άξιος για τη θέση αυτή από το Γάλλο Pierre Lepetit (εντεταλμένο των δανειστών) αφού τους υπόλοιπους τους έκρινε ακατάλληλους (ως κομματικούς), ενώ ο συγκεκριμένος δεν ανήκει πουθενά απ' ότι φαίνεται

Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Φορολογικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργος Πιτσιλής, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Ο κ. Γιώργος Πιτσιλής γεννήθηκε το 1975. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία έλαβε και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο. Είναι επίσης κάτοχος DEA Φορολογικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Pantheon – Sorbonne (Paris I) (Υπότροφος του Ιδρύματος Διοικητικού Δικαίου Μ. Στασινόπουλος).

Ο κ. Γιώργος Πιτσιλής είχε διατελέσει χρόνια σύμβουλος στο γραφείο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρου Φορτσάκη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ. Από το 2010 είναι Φορολογικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα του Φορολογικού Δικαίου, Ελληνικού, Διεθνούς και Ευρωπαϊκού. Παρέχει συμβουλές φορολογικού σχεδιασμού και υποστηρίζει τους πελάτες του Γραφείου στην εξωδικαστική και δικαστική επίλυση των φορολογικών τους διαφορών. Οι υποψήφιοι που πέρασαν με τα βιογραφικά τους από την Καραγεώργη Σερβίας ήταν πολλοί ενώ υποψήφιοι οι οποίοι κρίθηκε ότι είχαν κομματικές εξαρτήσεις κόπηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τον Γάλλο Pierre Lepetit, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης.


Πηγή:http://www.thepressproject.gr/article/87007/Neos-Genikos-Grammateas-Dimosion-Esodon-o-Giorgos-Pitsilis

Σχόλια