Σήμερα ζητήθηκε από τους υπουργούς να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν εισέλθουν στην αίθουσα της Βουλής όπου θα γινόταν η συνεδρίαση.

3-3-2016
Το «σύνδρομο Βαρουφάκη» φαίνεται πως δεν μπορεί να αφήσει ήσυχη την κυβέρνηση Τσίπρα. Σήμερα ζητήθηκε από τους υπουργούς να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν εισέλθουν στην αίθουσα της Βουλής όπου θα γινόταν η συνεδρίαση.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα τους έχει ξαναζητηθεί κάτι τέτοιο.

Αυτό που προκαλεί απορία είναι γιατί να ζητηθεί κάτι τέτοιο αφού τα υπουργικά συμβούλια ούτως ή άλλως πάντα μαγνητοφωνούνται επισήμως. Μήπως τίθεται θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ των υπουργών; Μήπως η παραδοχή Βαρουφάκη ότι ηχογραφούσε τα Eurogroup έχει πέσει βαριά πάνω στα μέλη της κυβέρνησης; Οπως και να έχει αξίζει να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ουδέποτε ακολοθούσαν τέτοιες τακτικές, ενώ όπως χαρακτηριστικά μπορούμε να δούμε και σε φωτογραφίες, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα όταν ξεκινούσε τα υπουργικά συμβούλια ζητούσε από τους υπουργούς παράδοση κινητών στην είσοδο.

Φωτογραφία από παλιότερη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Τσίπρα – Τα κινητά διακρίνονται στο τραπέζι


Πηγή:thepaper.gr/paredosan-ta-kinita-tous-prin-archisi-to-ipourgiko-ikones
0