ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Υποβολή αιτήσεων εθελοντών στο Δήμο Λεβαδέων

5-4-2016




















Λιβαδειά, 5 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Λεβαδέων επιθυμώντας να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο έχει συστήσει Ομάδα Εθελοντών στο Δήμο Λεβαδέων.

Μέλη της ομάδας εθελοντών μπορεί να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Λεβαδέων επιθυμούν να συνδράμουν τις Υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων σε διάφορους τομείς, όπως η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η πολιτική προστασία, η προστασία του περιβάλλοντος, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός κ.λ.π. υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική φόρμα εθελοντή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr, - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ή στο Δημοτικό Κατάστημα (Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος).
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στο e-mail: egerokonstanti@livadia.gr με fax στο 22613-50880 ή στην αρμόδια υπάλληλο κα Ε. Γεροκωνσταντή (τηλ.: 22613-50864, 1ος όροφος).
Ειδικότερα, όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τη δημοτική κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” που θα λειτουργήσει κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις μέχρι την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.


Πηγή: thivanews.blogspot.gr

Σχόλια