Ανακοίνωση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς


18-12-2017

Σας είναι γνωστές οι εθελοντικές δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς και το μεγάλο κοινωνικό – ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί.

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι συνάνθρωποί μας, δίνουμε το παρόν προσφέροντας όχι μόνο υλική, αλλά ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια με το έμψυχο δυναμικό μας το οποίο εργάζεται εθελοντικά.

Το έργο μας ως γνωρίζετε γίνεται αθόρυβα και συστηματικά, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην Ελληνική κοινωνία και δη στην τοπική Βοιωτική κοινωνία.

Σας καλούμε λοιπόν, ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών και δεδομένου ότι ο αριθμός των οικογενειών που δεν δύνανται να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη είδη διατροφής δυστυχώς αυξάνεται δραματικά, να μας βοηθήσετε προσφέροντας τρόφιμα (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά κ.λ.π) και να δείξετε για μια ακόμη φορά την κοινωνική σας ευαισθησία. Τα γραφεία μας παραμένουν ανοικτά καθημερινά από τις 9:00 π.μ.- 2:00μ.μ

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που θα είστε για μια ακόμη φορά αρωγοί μας.

Για το Δ.Σ

Μετά Τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ


Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ


Πηγή:orchomenos-press.blogspot.gr
0