Πέθανε ο κορυφαίος γυναικολόγος Δημήτρης Κακαλέτρης χτυπημένος από καρκίνο


23-7-2018










Στο πένθος έχει βυθιστεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο ιατρικός κόσμος, ύστερα από τον χαμό ενός σπουδαίου επιστήμονα και διάσημου γυναικολόγου, του Mεσσήνιου Δημήτρη Κακαλέτρη.
Ένας νέος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός κι αγαπητός επιστήμονας που έδινε ζωή σε εκατοντάδες βρέφη, δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας…Ο Δημήτρης Κακαλέτρης έφυγε πολύ νέος, χτυπημένος από τον καρκίνο. Για 7 ολόκληρους μήνες έδωσε σκληρή και γενναία μάχη χωρίς να εξομολογηθεί σε κανέναν το πρόβλημα της υγείας του,ενώ ως την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα σε όλες τις γυναίκες που λάτρευε και με μεράκι «υπηρετούσε».

Δυστυχώς ωστόσο δεν τα κατάφερε και χθες, στη 1.00 τα ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και χιλιάδες ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσω της επιστήμης του.Ο Δημήτρης Κακαλέτρης ήταν παντρεμένος με την Αγγλίδα μαία Kristina Wood και μαζί απέκτησαν δυο γιους, τον Γιώργο, 17 ετών και τον Κωνσταντίνο, 13 ετών. Όλοι όσοι τον γνώρισαν μιλούν μόνο για την καλοσύνη, την ξεχωριστή του προσωπικότητα, το σπάνιο ήθος του, την ανθρωπιά του, το χαμόγελο και την αγάπη του για το λειτούργημα που υπηρετούσε με ήθος και ψυχή.


Πηγη:piraeuspress.gr/hellas/229023/pethane-o-koryfeos-gynekologos-dimitris-kakaletris-chtypimenos-apo-karkino/

Σχόλια