Κωνσταντοπούλου στο «Εκτός Γραμμής» για ξυλοδαρμό 11χρονου από αστυνομικό: «Είναι απόλυτη ευθύνη του Χρυσοχοΐδη»


28-1-2020











Την υπόθεση με τον ξυλοδαρμό 11χρονου από αστυνομικό έχει αναλάβει ως συνήγορος του παιδιού η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έριξε ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την κυβέρνηση, για τέτοιου είδους περιστατικά.

«Είναι κίνηση αστυνομικής βίας, η οποία υποθάλπεται από την πολιτεία και την κυβέρνηση. Η κατάσταση με την αστυνομική βία είναι απολύτως ευθύνη Χρυσοχοΐδη. Προσχηματικά λέει ότι δεν έχουν θέση στο μήνυμά του. Αυτός ιδιαιτέρως έχει ενθαρρύνει αυτού του είδους τις συμπεριφορές σε βάρος πολιτών», δήλωσε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του 11χρονου στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Επειδή είμαι και συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου, που οι δολοφόνοι του δεν έπεσαν απλά στα μαλακά, το υπογραμμίσαμε, ότι όταν οι δικαστικές αποφάσεις και τα πειθαρχικά όργανα της αστυνομίας, αντί να τιμωρούν την αστυνομική βία, τους χαϊδεύουν, με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα και με τον μικρό Αλέξη να είναι στο νοσοκομείο».

Για το πώς θα έπρεπε να αντιδράσει η δικαιοσύνη στο περιστατικό της βίας με τους τσιμεντόλιθους στο Κουκάκι: «Επιχειρείται συμψηφισμούς. Πέταξε το παιδί κανέναν τσιμεντόλιθο; Η δικαιοσύνη έχει αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν κακοποιηθεί. Ο αστυνομικός είναι κρατικό όργανο».


Πηγη:newpost.gr

Σχόλια