Διευκρινίσεις σχετικά με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων

 

17-1-2021











Σε συνέχεια των αποφάσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας έως και τις 25 Ιανουαρίου, σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στις περιοχές αυξημένου κινδύνου, ο Εμπορικός Σύλλογος Θηβών διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ότι τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα λειτουργούν με τη διαδικασία της παράδοσης εκτός(click away). Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Παράλληλα, διευκρινίζει ότι κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν κλειστά. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας:

«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ενημερώνουν ότι έπειτα από τις χθεσινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για παράταση του LOCKDOWN στο Νομό μας έως τις 25/1/2021 τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα λειτουργούν με την διαδικασία του click away (παράδοση στην είσοδο του καταστήματος).

Το προτεινόμενο εύρος ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, είναι 8:00πμ – 17:00μμ.
Παρακαλούμε τους πελάτες μας να λαμβάνουν όλα προβλεπόμενα μέτρα, όπως μάσκα και αποστάσεις , για να μείνουμε όλοι υγιείς και να τελειώσουμε με τον εφιάλτη του lockdown. Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος εφιστά την προσοχή για την τήρηση των μέτρων και προτείνει να προτιμώνται τα καταστήματα της πόλης μας για την τόνωση της τοπικής οικονομίας».

Πηγή:thiva.gr

Σχόλια