Θήβα: Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 4 κλοπές από αρδευτικές γεωτρήσεις σε αγροτικές περιοχές

7-4-2021











Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, από αρδευτικές γεωτρήσεις, σε αγροτικές περιοχές της Θήβας Βοιωτίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ακόμη συνεργών του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κλοπές διαπράχθηκαν από τους τρεις δράστες, μεσημβρινές ώρες της 07-11-2020 και το χρονικό διάστημα από 30-03 έως 02-04-2021.

Πιο συγκεκριμένα, μετέβαιναν σε αρδευτικές γεωτρήσεις και αφαιρούσαν καλώδια χαλκού, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ενώ για τη διευκόλυνση της παράνομης και εξακολουθητικής δράσης τους, χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μετάβασης και μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες (06-04-2021) το πρωί στη Θήβα ο ημεδαπός που ταυτοποιήθηκε, διότι δεν είχε προβεί στην έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Σχόλια