Τομαράς Σεραφείμ Μονώσεις-Κουφώματα-Τεχνικά έργα


Τομαράς Σεραφείμ Ενεργειακή αναβάθμιση –Ανακαίνιση Κτηρίων


Μονώσεις-Κουφώματα -Ηλιακά συστήματα-Προστασία Περιβάλλοντος-Τεχνικά έργα

Κολοκοτρώνη 84 301 33 Αγρίνιο . Α.Φ.Μ. 040622803

Τηλ 6970 525 321 -2641 102 054

fax 2641 100 352 

 email: serafimtomaras@hotmail.gr1. Στεγανοποίηση - υγρομόνωση
Δωμάτων ( ταρατσών ) , υπόγειων , δεξαμενών , κάθε κατασκευής .
Μεμβράνες
Ασφαλτόπανο
Ακρυλικά
Πολυουρεθανικα
Τσιμεντοειδη
Ασφαλτικά
Εποξειδικα
Σιλοξανικα2. Θερμομόνωση δωμάτων , πυλωτής , στεγών .
Αισθανθείτε τη διάφορα χειμώνα καλοκαίρι στην θερμοκρασία του χώρου σας κατά 5-10 βαθμούς Κελσίου & μικρότερη ετήσια δαπανη εως 700 λιτρα πετρελαιου για 100 μ2 . !!!
Δώστε την ποιο αποτελεσματική λύση ( ακόμη και από στέγη ).!
Με το χαμηλότερο κόστος !! Ξεχάστε ….. τα προβλήματα .!!!
Ενδεικτική τιμη ανάλογα με τις προϋποθέσεις από 25-35 € το τετραγωνικό πλεον ΦΠΑ.
Κερδίστε βήμα βήμα ….  3. Θερμομόνωση προσόψεων Κτιρίων .
Όταν κατασκευάζονταν το κτίριο σας υπήρχε άγνοια της θερμομόνωσης.


Φωτο  Αλμπουμ 

Zητηστε να μαθετε το κοστος για την εφαρμογη ενεργειακων παραθυρων στο σπιτι σας και ειδικες ιδιοτητες για ενεργεια , φως και ηχο . Παραθυρα πορτες από Αλουμινιο και PVC
H μεγάλη διάρκεια ζωής, η αντοχη και η ασφάλεια, η λειτουργικότητα, η μέγιστη πρόσβαση στο φως, το χαμηλότερο κόστος για θέρμανση και κλιματισμό, το χαμηλό κόστος συντήρησης είναι οι απαιτήσεις που πρέπει να συμμορφώνονται με σύγχρονα παράθυρα και τις πόρτες.

Προσφέροντας υψηλή σταθερότητα και αντοχή, αλουμίνιο και PVC βρίσκουν αυξανόμενη χρήση των νέων κτιρίων και την ανακαίνιση των παλαιών κτιρίων. Τα παράθυρα από PVC χρησιμοποιείται κυρίως για τζάμια των κτιρίων κατοικιών οφείλεται στην καλή θερμομονωτικές ιδιότητες του.
Το αλουμίνιο είναι ένα κατάλληλο υλικό για την κατασκευή παραθύρων (μεγάλη περιοχή των υαλοπινάκων), πόρτες εισόδου και χωρίσματα, προσόψεις. Τέτοια προφίλ που χρησιμοποιούνται συχνά για κτίρια γραφείων και καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Τα παράθυρα είναι θέμα προσωπικότητας, γιατί ο καθένας ψάχνει σε αυτούς και την ιδέα τους για άνεση και στυλ. Και εμείς με τη γνωση και την εμπειρια μας με τη ματιά του ειδικου για τις βέλτιστες λύσεις για να καταστεί αυτό δυνατό.

Πληροφοριες για υαλοπινακες
Ενεργεικοι υαλοπίνακες συνιστούν η δομη από δύο ή περισσότερα σφραγισμένους υαλοπίνακες που χωρίζονται μεταξύ τους με διαφορετικου μεγεθους αποστάτες . Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι υαλοπίνακες είναι 75% έως 90% της περιοχής του παραθύρου, έτσι είναι σημαντικό να επιλέξετε μια ποιότητα, ικανοποιώντας όλες τις επιθυμίες για την εξοικονομηση από θερμότητας και προστασια από τον ήχο - μόνωση τζάμια, όχι μόνο τα πλαίσια υψηλής ποιότητας.

Ανάλογα με τον αριθμό των υαλοπινακων που συνθέτουν το γυαλί είναι: δίπλα ή τριπλά τζάμια ( υαλοπινακες ) ενερειακοι υαλοπινακες .
Ο συντελεστής μεταφοράς θερμότητας U υποδεικνύει την ποσότητα της θερμότητας που περνά μέσα από ένα τετραγωνικό μέτρο του γυαλιού για 1 ώρα σε μία διαφορά στη θερμοκρασία και από τις δύο πλευρές - 1 βαθμό.

Χρησιμοποιωντας αέριο αργό, μειώνουμε τις απώλειες ενέργειας και αυξάνουμε τις μονωτικές ιδιότητες των υαλοπινακων κατά περίπου 10% (από 0,1 W / m2 K έως 0,2 W / m2 K). Υψηλότερες επιδόσεις μόνωση μπορεί να επιτευχθεί με την τοποθέτηση του τριπλού (διπλό) τζάμια.
Ένα άλλο πρόβλημα είναι ο θόρυβος που λύνεται με την τοποθέτηση του διαφορετικού πάχους του γυαλιού στο διπλο ή τριπλο υαλοπινακα . Ο ήχος περνά εύκολα μέσα από τα ίδια χοντρά γυαλιά, για παράδειγμα, δύο υαλοπινακες με πάχος 4 mm., Αλλά διαθλώνται και δεν εισέλθουν στην αίθουσα, αν έπρεπε να περάσει μέσα από περιβάλλοντα με διαφορετικό πάχος. Τζάμια - δύο υαλοπίνακες με διαφορετικά πάχη σε τριπλο υαλοπινακα είναι μια τριπλή προστασια και εξασφαλίζουν την άριστη ηχομόνωση. Μέγιστη ηχομόνωση μπορεί να επιτευχθεί με τριπλή (διπλό) γυαλί με διαφορετικό πάχος γυαλιού και διαφορετικές αποστάσεις μεταξύ τους, ειδικά εάν ένας από τους τρεις υαλοπίνακες με απανωτές στρώσεις (triplex).

Σχόλια