Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία η βραδινή πεζοπορία και το camp Badminton του ΦΕΟΘ


17-09-11


Φ.Ε.Ο.Θ.

(ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ)

ΘΗΒΑ, 12/9/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 2η ΒΡΑΔΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ Φ.Ε.Ο.Θ.


















Μικροί και μεγάλοι << πεζοπόροι >> έδωσαν παρών στην 2η οικογενειακή βραδινή πεζοπορία , που διοργάνωσε ο ΦΕΟΘ (ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ) , την Τετάρτη 7η Σεπτεμβρίου καλωσορίζοντας το Φθινόπωρο . Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από το Γήπεδο της Θήβας ,περπάτησαν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους της πόλης μας περνώντας και από το δάσος του Μοσχοποδίου τερμonoατίζοντας στο γήπεδο όπου τους περίμενε κρύο τσάι με μπισκότα προσφορά του συλλόγου μας .

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους τη Tροχαία Θήβας και τη Δημοτική Αστυνομία της πόλης μας .

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους ,τον Αντιδήμαρχο κο Χατζησταμάτη ,όλες τις οικογένειες καθώς και τους μεμονωμένους πεζοπόρους κάθε ηλικίας μικρούς, νέους και ιδιαίτερα τους μεγάλους που ανταποκρίθηκαν με τόσο όρεξη και διάθεση σε αυτή τη πρωτοβουλία μας .

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε ξανά και στην 3η πεζοπορία μας σε άλλες γειτονιές της πόλης μας. !!


CAMP BADMINTON 2011 ΣΤΗ ΘΗΒΑ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το camp badminton στη Θήβα από 2-9-2011 ως και 8-9-2011 που οργάνωσε ο Φ.Ε.Ο.Θήβας σε συνεργασία με την Πανελλήνια

Ομοσπονδία Βadminton .

Στο camp συμμετείχαν παιδια από το Λαύριο ,την Φιλοθέη ,την Πεύκη, τον Πύργο ,την Πάτρα και φυσικά πάρα πολλοί αθλητές του Φ.Ε.Ο.Θ..

Στο camp δίδαξε ο Velko Theodoris Νο 30 στη Παγκόσμια Κατάταξη.

Ο Φ.Ε.Ο.Θ. ευχαριστεί τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και ιδιαίτερα τον κο Κουτσοδήμο Δήμητρη για τη βοήθειά του στο camp, επίσης ευχαριστεί την οικογένεια του Αθλητή του Φ.Ε.Ο.Θ. Αρη Τραμπάκουλου για τη φιλοξενεία που πρόσφεραν σε αθλητές του Λαυρίου.

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΟΘ

ΡΟΥΛΑ ΓΚΙΖΙΛΗ

Πηγή:  exeisminima.gr/blog

Σχόλια