Ο Δήμαρχος Λεβαδέων χαιρετίζει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

09-09-11












ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, γεμάτη υγεία, μάθηση και χαρά για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας.

Ιδιαίτερα θέλω να καλωσορίσω στις διδακτικές αίθουσες «τα πρωτάκια» και να τους ευχηθώ να προχωρήσουν με επιτυχία στην κατάκτηση της γνώσης.


Εύχομαι και στους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά και να συνεχίσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό τους έργο, το οποίο δεν εξαντλείται μόνο στη μεταλαμπάδευση γνώσεων, αλλά και στην ηθική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση των κτηριακών υποδομών των σχολείων και την ασφαλή μεταφορά και παραμονή των μαθητών στα σχολικά κτήρια. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση των σχολικών χώρων και θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς στηρίζοντας το έργο τους. Ταυτόχρονα θα ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που θα φέρνει στο επίκεντρο του προβληματισμού και της κοινής δράσης το ζήτημα του περιεχομένου της εκπαίδευσης.

Νίκος Παπαγγελής

Δήμαρχος Λεβαδέων

Πηγή:  thivanews.blogspot.com

Σχόλια