Νέα εμφάνισή της Αρ. Αγάτσα σε Κεντρικό Δελτίο: "Οι πολίτες θέλουν μεταρρυθμίσεις, όχι εκλογές"

05-09-11



















Με νέα εμφάνισή της στο Κεντρικό Δελτίο τού ALTER η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα, μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα τής επικαιρότητας.


Για τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν στον Κυριακάτικο Τύπο είπε, πως κάθε κυβέρνηση στο μέσον της θητείας της,πόσο μάλλον όταν αναγκάζεται να πάρει επώδυνα μέτρα, παρουσιάζει κάμψη.Ωστόσο , τόνισε ,πως υπάρχουν 30% αναποφάσιστοι πολίτες που θα κρίνουν υπεύθυνα όταν θα γίνουν εκλογές." Οι πολίτες, συνέχισε η βουλευτής Βοιωτίας, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις , θέλουν μεταρρυθμίσεις αλλά δεν θέλουν εκλογές."


Για τα οικονομικά, η κυρία Αγάτσα παραδέχτηκε ότι ο κόσμος έχει δίκιο να δυσανασχετεί ,αλλά όλα έγιναν υπό την πίεση της έλλειψης χρημάτων."Προσπαθούμε " είπε η βουλευτής Βοιωτίας να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα σ αυτά που επιβάλουν οι δανειστές και στα όσα μπορούμε να ανταποκριθούμε.Είναι μια επίπονη προσπάθεια.Προφανώς, δεν θέλουμε να επιβάλουμε άλλα μέτρα..."

Απαντώντας στο Γιάννη Μανώλη της Ν.Δ. που ασκούσε επικριτική πολιτική στον Ευαγγ. Βενιζέλο,απάντησε "Κύριε Μανώλη,ο κύριος Βενιζέλος, επαναδιαπραγματεύεται.Κάνει δηλαδή αυτό που ζητά η Ν. Δ.Γιατί τότε είστε επικριτικός? Φυσικά δεν έλαβε απάντηση...

Στη συζήτηση που συντόνιζε ο Ακης Παυλόπουλος, πήρε μέρος εκτός απο τον Γ. Μανώλη ,ο Δ. Χατζησωκράτης της Αν. Αριστεράς και ο οικονομικός συντάκτης Λάμπρος Καλαρρύτης.


Σχόλια