Στα ίχνη των διαρρηκτών που «σήκωσαν» ΑΤΜ στην Εύβοια

1-09-11
















Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Βοιωτία για να εντοπίσει τους τέσσερις δράστες που επιχείρησαν να διαρρήξουν το ΑΤΜ της Alphabank έξω από το κυλικείο στην είσοδο της ΒΙ.ΠΕ Οινοφύτων, κλειδώνοντας στην τουαλέτα το νυχτοφύλακα και απειλώντας με «Καλάσνικοφ» δυο οδηγούς φορτηγών!
Οι κακοποιοί άφησαν πίσω τους ίχνη που οδήγησαν τις αρχές στην αποκάλυψη της ταυτότητας τουλάχιστον ενός από αυτούς, ο οποίος αναζητείται. Οι δράστες έφτασαν με ένα αυτοκίνητο στον στόχο τους, στάθμευσαν έξω από το κυλικείο, παραβίασαν το παράθυρο και έριξαν στο εσωτερικό τα διαρρηκτικά εργαλεία, χωρίς να γνωρίζουν ότι μέσα υπήρχε νυχτοφύλακας! Ο 46χρονος φύλακας άκουσε τον θόρυβο και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο από τους διαρρήκτες που τον ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους και τον οδήγησαν στην τουαλέτα, όπου τον κλείδωσαν. Την ίδια στιγμή, οι άλλοι δύο συνεργοί τους που βρίσκονταν απ’ έξω ακινητοποιούσαν με τα «Καλάσνικοφ» δύο διερχόμενους οδηγούς φορτηγών που είδαν τι συνέβαινε και σταμάτησαν! Για πάνω από 15΄λεπτά, οι κακοποιοί προσπαθούσαν να παραβιάσουν το ΑΤΜ με διάφορα εργαλεία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και τελικά έφυγαν άπρακτοι!

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια