Στους δρόμους κατεβαίνουν και οι Αστυνομικοί της Βοιωτίας

12-10-11














Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Ενιαίο Μισθολόγιο – Βαθμολόγιο, Εργασιακή Εφεδρεία κ.λ.π.» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 16-10-2011 περιλαμβάνονται διατάξεις που αν ψηφισθούν ως έχουν, συρρικνώνουν περαιτέρω το εισόδημα μας, ενώ βάζουν οριστική ταφόπλακα στο εισόδημα των συνταξιούχων.


Η κυβέρνηση αφού κατακρεούργησε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και επέβαλε τα γνωστά χαράτσια, με το παραπάνω νομοσχέδιο ετοιμάζεται να επιβάλει νέες οριζόντιες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις.


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, τελευταία διοχετεύονται πληροφορίες στα ΜΜΕ ότι δρομολογείται η άμεση αλλαγή και του Ειδικού Μισθολογίου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας χωρίς καμία δέσμευση για το πώς θα διαμορφωθούν οι αποδοχές μας μετά και την αλλαγή που θα υπάρξει και στα ειδικά μισθολόγια, όπως των Ενστόλων.



Επειδή έχουμε πικρή εμπειρία από το πρόσφατο παρελθόν της ανακολουθίας λόγων και έργων των Κυβερνώντων (ασφαλιστικό κ.λ.π.) πρέπει να δείξουμε τη δύναμη μας και να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας.

Όλοι μαζί και πρέπει και μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας.

Φτάσαμε στα όρια μας. Αλλά αρνούμαστε να μας τελειώσουν.

Αν αδρανήσουμε και επικρατήσει η απογοήτευση και ο ωχαδερφισμός τότε θα έχουν επιτύχει τα σχέδια τους.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Σας καλούμε να συναισθανθείτε το ρόλος σας και να συμμετάσχετε μαζικά και δυναμικά στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 16:00 στην Αθήνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Απαιτείται αγώνας!

Δεν λυγίζουμε στην οικονομική χρεοκοπία. Την ζούμε ήδη, αλλά είμαστε ακόμη ζωντανοί.Η χρεοκοπία της αξιοπρέπειας μας, της ιστορίας και της εθνικής μας συνείδησης δεν θα περάσουν.


Από μας εξαρτάται αν θα πετύχουμε!


Είναι η τελευταία ευκαιρία μας να κρατήσουμε όσα έχουμε αποχτήσει με τόσο κόπο

Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΤΟΥΛΙΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο Γεν. Γραμματέας ΣΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Πηγή: thivagr.blogspot.com

Σχόλια