Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2)

25-08-12
















Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει…

Και όχι μόνο μπορεί αλλά -όπως έδειξε και η περσινή τραυματική εμπειρία- ΠΡΕΠΕΙ να περιμένει για τον Παναθηναϊκό.

Πριν τον «υπέρ πάντων αγώνα» με τη Μάλαγα για να ανατρέψει την κατάσταση, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να σκέφτονται το Champions League.

Προέχει η… Σούπερ Λιγκ και η προσπάθεια (απέναντι στον επικίνδυνο Λεβαδειακό) να καλύψει άμεσα το -2 που κουβαλά από πέρυσι.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η σεζόν που ξεκινάει φέρνει τον Λεβαδειακό σε θέση ισχύος, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η υπόθεση των αδειοδοτήσεων σε συνδυασμό με τις καλές και έξυπνες κινήσεις που έκανε η ομάδα της Λιβαδειάς, κάνει το σύνολο του Παράσχου έτοιμο να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει όλο αυτό το διάστημα με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι και έχει άλλο ένα τέτοιο, την ερχόμενη εβδομάδα.

Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που δουλεύτηκε περισσότερο στην πορεία της προετοιμασίας και το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία απουσία κάνει τον Παράσχο ιδιαίτερα χαρούμενο καθώς μπορεί να καταστρώσει ανενόχλητος τα πλάνα του.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κυριακίδης. Ο Μουλόπουλος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κουτσόπουλος στο αριστερό, ενώ οι Χοσέμι και Γεωργίου στο κέντρο αυτής. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κόρμπος και Ζησόπουλος, ενώ οι Πόι, Ροτζέριο και Ακόστα θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ναπολεόνι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ακόστα, Ροτζέριο, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ναπολεόνι, Ζαουί, Βασιλείου, Μπουντόπουλο και Μίλιεβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Η Μάλαγα μπαίνει στον… «πάγο» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει δύσκολη έξοδο. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσουν το αξιόμαχο και ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο του Γιώργου Παράσχου χωρίς τρία βασικά τους στελέχη. Οι Κώστας Κατσουράνης και Βίκτορ Βιτόλο κουβαλάνε τιμωρία από την περασμένη σεζόν, ενώ τραυματίας είναι ο Μπουμσόνγκ και ανέτοιμος ο Κουίνσι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να βρει λύσεις που θα παρουσιάσουν την ομάδα του πιο έτοιμη και πιο επιθετική σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα. Πρώτο μέλημα είναι φυσικά το γκολ, κάτι που έλειψε στην Ισπανία αλλά και μια καλή και θεαματική εμφάνιση που θα ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού, αλλά και θα αφήσει πίσω το -2 της τιμωρίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Ο Βύντρα θα είναι δεξιά, ο Σπυρόπουλος αριστερά και οι Πίντο και Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ζέκα και Μαρίνος, ενώ πίσω από τον Φορναρόλι θα κινούνται οι Μαρίας, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι πολύ συχνά μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν θέσεις.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

Πηγή:http://www.viotiashop.gr

Σχόλια