ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων για την έναρξη τ ης νέας σχολικής χρονιάς.

11-9-12












Λιβαδειά, 11-09-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ευκαιρία τον αγιασμό που τελέστηκε σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας, επιθυμώ να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Χρέος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε όλες τις απαραίτητες συνθήκες ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν όχι μόνο την καλύτερη δυνατή μόρφωση από τα σχολειά τους, αλλά και η πορεία τους αυτή να είναι γεμάτη από χαρά και αγάπη για τη γνώση.
Σίγουρα οι σημερινές αντίξοες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα καθιστά το έργο αυτό δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι όλοι μαζί, η εκπαιδευτική κοινότητα, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής οφείλουμε να εργαστούμε και να προσφέρουμε στους νέους μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να απολαύσουν τα σχολικά τους χρόνια.
Ιδιαίτερα επιθυμώ να απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου στα «πρωτάκια» που ξεκινούν σήμερα την σχολική τους σταδιοδρομία, αλλά και στους τελειόφοιτους της Γ’ Λυκείου που θα κληθούν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και θυσίες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!
Νικόλαος Παπαγγελής
Δήμαρχος Λεβαδέων

Πηγή:http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια