ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ:ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013: Οι εργασίες ξεκίνησαν για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας!!!

6-11-12


















Τα κορίτσια της Σχολής Χορού της Έφης Μηλιώτη ... άνοιξαν την βραδιά!!!
Πολιτιστικός & Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΔΣ κκ. Κ. Ξηρογιάννης και Γ. Ζυγούρης με την Δημ. Σύμβουλο κα Β. Καράλη και εκπροσώπους συλλόγων της πόλης μας όπως οι κκ. Ν. Καρρής, Θ. Απογένης και Κ. Χρυσικός.




















Το ΔΣ και εθελοντές στον Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο Ορχομενού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού & Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παρευρέθησαν και όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη εκδήλωση της έναρξης των εργασιών για το Καρναβάλι 2013.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που συνέβαλαν σ’ αυτή την εκδήλωση όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας: Τον Δήμο Ορχομενού, την Κα Κωνσταντίνου Δήμου Βίκυ, την Κα Βρυώνη Χρύσα Ζαχαροπλαστείο Caramel, την Κα Μηλιώτη Έφη Σχολή χορού, τον Κο Πιττά Γεώργιο, την Κα Καλατζή Μαρία Ανθοπωλείο και το Orchomenos– Press, την εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, το Viotiashopκαι το Orchomenos– News.
Ακόμη απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Συλλόγους, αλλά και σε όποιον μεμωνομένα επιθυμεί, από όλον τον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού, να συμμετάσχει και να βοηθήσει στην δημιουργία του Καρναβαλιού, να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα του Συλλόγου.

Κιαλιός Ιωάννης: 6977244335
Παναγιωτίδη Ιωάννα: 6986537029


Παρόντες ήταν και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας αλλά και ενεργοί πολίτες που συμμετέχουν και στηρίζουν κάθε πολιτιστική δράση με στόχο την διατήρηση των παραδόσεων της πόλης μας!

Μετά Τιμής
Το Δ.Σ

orchomenoss press

Σχόλια